Trimite unui prieten

Dezbatere publica pentru Regulamentul privind stabilirea criteriilor de identificare a clădirilor neîntreținute de pe raza municipiului Oradea, în vederea aplicării prevederilor Codului Fiscal privind cotele majorate de impozit al acestor clădiri.

Joi , 2 August 2018, 8:55

Exportă PDF - Dezbatere publica pentru Regulamentul privind stabilirea criteriilor de identificare a clădirilor neîntreținute de pe raza municipiului Oradea, în vederea aplicării prevederilor Codului Fiscal privind cotele majorate de impozit al acestor clădiri. Tipărește pagina - Dezbatere publica pentru Regulamentul privind stabilirea criteriilor de identificare a clădirilor neîntreținute de pe raza municipiului Oradea, în vederea aplicării prevederilor Codului Fiscal privind cotele majorate de impozit al acestor clădiri. Trimite unui prieten - Dezbatere publica pentru Regulamentul privind stabilirea criteriilor de identificare a clădirilor neîntreținute de pe raza municipiului Oradea, în vederea aplicării prevederilor Codului Fiscal privind cotele majorate de impozit al acestor clădiri.

 

Institutia Arhitectului Sef impreuna cu Politia Locala a municipiului Oradea au facut propuneri in vederea modificarii si completarii  Regulamentului privind stabilirea criteriilor de identificare a clădirilor neîntreținute de pe raza municipiului Oradea, în vederea aplicării prevederilor Codului Fiscal privind cotele majorate de impozit al acestor clădiri.

 

Propunerile, sugestiile, opiniile dvs. Cu privire la acest proiect pot fi trimise in scris la Institutia Arhitectului Sef, inregistrate la Registratura Primariei municipiului Oradea sau pe adresa de e-mail: arhitectsef@oradea.ro , cel mai tarziu pana la data de 16 august 2018.

 

Materialele supuse dezbaterii se pot consulta mai jos.

 

  • Raport de specialitate modificare si completare regulament

  • Regulament actualizat cladiri  neintretinute supraimpozitate

  • Nota de constatare a starii tehnice a cladirilor civile

  • Nota de constatare a starii tehnice a cladirilor industriale si agrozootehnice

 

 

Fișiere - Dezbatere publica pentru Regulamentul privind stabilirea criteriilor de identificare a clădirilor neîntreținute de pe raza municipiului Oradea, în vederea aplicării prevederilor Codului Fiscal privind cotele majorate de impozit al acestor clădiri.

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Program colectare selectiva - saci galbeni
Termo Alert
Guvernare transparenta