Trimite unui prieten

Dezbatere Publica Privind Planul de Mobilitate Urbană Durabilă la nivelul polului de dezvoltare urbană Oradea

Vineri , 26 August 2016, 15:23

Exportă PDF - Dezbatere Publica Privind Planul de Mobilitate Urbană Durabilă la nivelul polului de dezvoltare urbană Oradea Tipărește pagina - Dezbatere Publica Privind Planul de Mobilitate Urbană Durabilă la nivelul polului de dezvoltare urbană Oradea Trimite unui prieten - Dezbatere Publica Privind Planul de Mobilitate Urbană Durabilă la nivelul polului de dezvoltare urbană Oradea

 

A N U N Ţ

            În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003,  privind transparenţa decizionala în administraţia publica, republicata, Primarul Municipiului Oradea propune  spre dezbatere  publica   textul complet al proiectului de Plan de Mobilitate Urbană Durabilă la nivelul polului de dezvoltare urbană Oradea insotit de nota de fundamentare privind necesitatea aprobării proiectului de Plan nr. 235900 din data de 18.08.2016.

            Proiectul de Plan de Mobilitate Urbană Durabilă la nivelul polului de dezvoltare urbană Oradea a fost  publicat in data de 18.08.2016 pe site-ul  Primariei Municipiului Oradea, secțiunea Politici și Strategii ale Municipiului Oradea, http://www.oradea.ro/politici-si-strategii-ale-municipiului-oradea/planul-de-mobilitate-urbana-durabila-la-nivelul-popului-de-dezvoltare-urbana-oradea.

            Cetățenii Municipiului Oradea, reprezentanţii societăţii civile, operatorii de transport public, operatorii economici, precum și alte asociaţii legal constituite pot trimite  in scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de Plan de Mobilitate Urbană Durabilă,  la sediul Primariei Municipiului Oradea, Piața Unirii nr.1, 410100, Oradea, respectiv in format electronic pe adresa  de e-mail : plandemobilitate@oradea.ro, până la data de 20.09.2016.

            Persoanele desemnate să ofere informații cu privire la acest document strategic sunt:

   Dl. Barna Ciprian (telefon: 0259.408.821) și Dl. Guler Ovidiu (telefon:0748.795.277).

 

 

Fișiere - Dezbatere Publica Privind Planul de Mobilitate Urbană Durabilă la nivelul polului de dezvoltare urbană Oradea

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Program colectare selectiva - saci galbeni
Termo Alert