Dezbateri publice

Dezbatere publică cu privire la stabilirea zonelor unitare de încălzire

Primăria Municipiului Oradea, prin Direcţia Tehnică anunţă publicul interesat că miercuri, 10 iulie 2013, ora 17 în Sala Mare a Primăriei Municipiului Oradea, are loc o dezbatere publică privind aprobarea „Studiului(...)

Dezbatere publică privind ”Regulamentul de acordare a facilităților la transportul local de călători pentru elevii și studenții din municipiul Oradea”

Administrația Socială Comunitară Oradea va organiza în data de 16 mai 2013, de la ora 16:00, în Sala "Traian Moșoiu" a Primăriei Oradea, o dezbatere publică pe tema "Proiectului de hotărâre privind aprobarea(...)

Dezbatere publică pe tema conceptului general de dezvoltare urbană - Masterplanul Oradea 2030

In cadrul procesului de informare și consultare a publicului cu privire la elaborarea Strategiei de dezvoltare urbană a municipiului, reprezentând etapa a II-a din cadrul proiectului de refacere a planului urbanistic general al(...)

M I N U T A nr. 60124 din 12.03.2013 privind dezbaterea publica a Proiectului de hotarare pentru eliberarea unei licente de traseu pentru efectuarea serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate speciale

M I N U T Anr. 60124 din 12.03.2013privind dezbaterea publica a Proiectului de hotarare pentru eliberarea unei licente de traseu pentru efectuarea serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate speciale (...)

Dezbatere publică privind Proiectul ”Regulamentului de Organizare și Functionare a Centrului de Ingrijire și Educație Timpurie Oradea”

Administraţia Socială Comunitară Oradea va organiza în data de 10 aprilie 2013, de la ora 14:00, în Sala Mare a Primăriei Oradea o dezbatere publică pe tema Proiectului "Regulamentului de Organizare și Functionare a(...)

Dezbatere publică

În conformitate cu prevederile art. 6 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Poliţia Locală Oradea şi S.C. Administraţia Domeniului Public S.A. Oradea, aduc la cunoştiinţă(...)

Dezbatere publică

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Primăria municipiului Oradea aduce la cunoştinţa publică: Proiectul de hotărâre privind atribuirea unei(...)

Dezbatere publică asupra proiectului de Plan de Acţiune pentru reducerea zgomotului în municipiul Oradea.

Primăria Municipiului Oradea, prin Direcţia Tehnică - Compartimentul Protecţia Mediului anunţă publicul interesat că joi, 28 martie 2013, ora 16,30, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Oradea, are loc o dezbatere publică(...)

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Program colectare selectiva - saci galbeni
Termo Alert