Trimite unui prieten

Proiectele de hotărâre privind stabilirea impozitelor, taxelor și tarifelor locale pentru anul 2020 și revizuirea zonării fiscale pentru 2020 sunt lansate în dezbatere publică

Vineri , 11 Octombrie 2019, 15:36

Exportă PDF - Proiectele  de hotărâre privind stabilirea impozitelor, taxelor și tarifelor locale pentru anul 2020 și revizuirea zonării fiscale pentru 2020 sunt lansate în dezbatere publică Tipărește pagina - Proiectele  de hotărâre privind stabilirea impozitelor, taxelor și tarifelor locale pentru anul 2020 și revizuirea zonării fiscale pentru 2020 sunt lansate în dezbatere publică Trimite unui prieten - Proiectele  de hotărâre privind stabilirea impozitelor, taxelor și tarifelor locale pentru anul 2020 și revizuirea zonării fiscale pentru 2020 sunt lansate în dezbatere publică

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, se aduce la cunoștința publică următoarele proiecte de acte normative: "Proiect de hotărâre privind stabilirea impozitelor, taxelor și tarifelor locale pentru anul 2020" și "Proiect privind revizuirea zonării fiscale pentru anul 2020".

Potrivit art 7, alin. 2 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, "Anunțul referitor la elaborarea unui proiect de act normativ va fi adus la cunoștința publicului, în condițiile alin. (1), cu cel putin 30 de zile lucratoare înainte de supunerea spre avizare de către autoritatile publice".

În conformitate cu prevederile art 7, alin. 4 din Legea nr. 52/2003 "La publicarea anunțului, autoritatea administrației publice va stabili o perioada de cel puțin 10 zile calendaristice pentru proiectele de acte normative prevăzute la alin. (2), pentru a primi în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice.

Proiectele de acte normative supuse dezbaterii publice, poate fi consultate:

-          pe site-ul Primăriei Municipiului Oradea - www.oradea.ro

-          la sediul Primăriei Municipiului Oradea, Piața Unirii, nr. 1

Procedura de dezbatere publică este de 30 zile lucrătoare, de azi și până la data de  22 noiembrie 2019.

În cadrul acestor 30 de zile, termenul pentru transmiterea de propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectele supuse dezbaterii publice este 31 octombrie 2019.

Transmiterea propunerilor, sugestiilor și opiniilor se poate face:

-          prin email pe adresa: primarie@oradea.ro

-          prin fax la nr. 0259/437.544

-          prin poștă pe adresa Primăriei Municipiului Oradea, Piața Unirii, nr. 1

-          depuse la Centrul de relații cu publicul - Primăria Municipiului Oradea, Piața Unirii, nr. 1

Materialele transmise vor purta mențiunea: "Recomandare privind proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor, taxelor și tarifelor locale pentru anul 2020" sau " Recomandare privind proiectul de hotărâre privind revizuirea zonării fiscale pentru anul 2020".

În atașament pot fi vizualizate  materialele aferente celor două proiecte.

 

 

 

 

Fișiere - Proiectele de hotărâre privind stabilirea impozitelor, taxelor și tarifelor locale pentru anul 2020 și revizuirea zonării fiscale pentru 2020 sunt lansate în dezbatere publică

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Program colectare selectiva - saci galbeni
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei