Trimite unui prieten

“Servicii pentru elaborare Studiu de Fezabilitate Modernizare Strada Balogh Istvan

Marti , 8 August 2017, 9:53

Exportă PDF - “Servicii pentru elaborare Studiu de Fezabilitate Modernizare Strada Balogh Istvan Tipărește pagina - “Servicii pentru elaborare Studiu de Fezabilitate Modernizare Strada Balogh Istvan Trimite unui prieten - “Servicii pentru elaborare Studiu de Fezabilitate Modernizare Strada Balogh Istvan

Primaria Municipiului Oradea informeaza operatorii economici ca intentioneaza sa achizitioneze direct conform art. 43 din H.G. 395/2016 din catalogul electronic "Servicii pentru elaborare Studiu de Fezabilitate Modernizare Strada Balogh Istvan" si invita operatorii economici sa-si inregistreze ofertele in SEAP cu respectarea art. 44 din H.G. 395/2016 pana la data de 11.08.2017 inclusiv.

Va fi consultat urmatorul cod CPV : 71241000-9 - Studii de fezabilitate, servicii de consultanta, analize

Valoarea estimata a achizitiei: 18.968,90 lei fara tva

Ofertantii interesati isi pot inregistra oferta pe cod CPV: 71241000-9 cu denumirea "Servicii pentru elaborare Studiu de Fezabilitate Modernizare Strada Balogh Istvan " trimitand si o informare catre Serviciul Achizitii Publice prin e-mail : julieta.nicoara@oradea.ro.
Atasat prezentei regasiti caietul de sarcini nr. 235922 din 04.08.2017, intocmit de catre Directia Tehnica, compartimentul Investitii si Avizare Lucrari, din cadrul Primariei Municipiului Oradea.

Publicarea prezentului anunt are rol de informare/publicitate, nu obliga autoritatea contractanta si nu exclude de la achizitie operatorii economici deja inscrisi in catalog (daca este cazul). Scopul acestui anunt este acela de a determina operatorii economici sa-si inscrie ofertele de pret in catalogul electronic astfel incat la data demararii achizitiei directe si a verificarii catalogului electronic autoritatea contractanta sa fi intreprins toate demersurile pentru a se asigura ca sunt operatori inscrisi in catalogul electronic care sa-i satisfaca necesitatea de produse, servicii, lucrari.

Ulterior publicarii prezentului anunt autoritatea contractanta va aplica prevederile art 43-46 din HG 35/2016

 

Fișiere - “Servicii pentru elaborare Studiu de Fezabilitate Modernizare Strada Balogh Istvan

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Program colectare selectiva - saci galbeni
Termo Alert