Licitaţii

Vanzare de teren, proprietate privata a Municipiului Oradea, in suprafata de 30435 mp, situat in str. Calea Santandrei

Primaria Municipiului Oradea organizeaza licitatie publica deschisa cu strigare Informatii privind autoritatea contractuala: Primaria Municipiului Oradea, cu sediul în mun. Oradea - 410100, Piata Unirii nr. 1, jud. Bihor,(...)

Licitaţie publică deschisă cu strigare în vederea vânzării, în baza Legii 550/2002, a unui spaţiu cu alta destinatie, situat în Oradea, str. Cuza Vodă,nr.64, ap.1

Primăria Municipiului Oradea cu sediul în Oradea, P-ţa Unirii nr.1, organizează licitaţie publică deschisă cu strigare în vederea vânzării, în baza Legii 550/2002, a unui spaţiu cu alta destinatie, situat(...)

ANUNT TRANSPARENTA - “Echipamente electronice pentru echipa de management in cadrul proiectului \\

APROBAT Primar Ilie BolojanNr. inregistrare: 406588 din 01.11.2019 ANUNT DE TRANSPARENTA Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitia avand ca obiect "Echipamente electronice pentru echipa de management(...)

S-a publicat anuntul de participare nr. CN1016496 / 01.11.2019 privind: Elaborare proiect pentru autorizarea executarii lucrarilor, proiect tehnic de executie, asistenta tehnica din partea proiectantului si executie lucrari pentru obiectivele de investiții din municipiul Oradea:

S-a publicat anuntul de participare nr. CN1016496 / 01.11.2019 privind: Elaborare proiect pentru autorizarea executarii lucrarilor, proiect tehnic de executie, asistenta tehnica din partea proiectantului si executie lucrari pentru(...)

ANUNT TRANSPARENTA Achizitie directa: “Furnituri de birou necesare pentru buna desfasurare a activitatii Directiei de Asistenta Sociala Oradea si achizitie de furnituri si materiale pentru copii necesare Crese Oradea si Centrului de Ingrijire de Zi in perioada 2019-2020”

Nr. inregistrare: 383024 din 24.10.2019 ANUNT DE TRANSPARENTA Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitia avand ca obiect "Furnituri de birou necesare pentru buna desfasurare a activitatii Directiei de(...)

Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Program colectare selectiva - saci galbeni
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei