Licitaţii

Municipiul Oradea prin – Direcţia Patrimoniu Imobiliar,cu sediul în Oradea, P-ţa Unirii nr.1, organizează licitație publică deschisă cu ofertă în plic închis pentru spațiul cu altă destinație decât aceea de locuință cu suprafața utilă de 164,37 mp situat în Oradea, str.Independentei, nr.11

1) Obiectul licitatiei publice: închirierea unui spaţiu cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă situat în imobilului din Oradea,str. Independentei, nr.11. 2) Organizatorul licitaţiei: Primăria Municipiului Oradea(...)

ANUNT TRANSPARENTA “Servicii de colectare, ambalare, transport si eliminare finala a deseurilor medicale periculoase rezultate din activitatile sanitare prestate in cadrul cabinetelor medicale scolare, Crese-Oradea si Centrul de Ingrijire de zi aflate in structura Directiei de Asistenta Sociala Oradea”

APROBAT Primar Ilie Bolojan Nr. inregistrare: 366905 din 08.10.2018 ANUNT DE TRANSPARENTA Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitia de intentioneaza sa achizitioneze direct conform art 43 din HG(...)

ANUNT TRANSPARENTA achizitia de furnituri de birou necesare pentru buna desfasurare a activitatii DASO si achizitia de furnituri si materiale pentru copii necesare Crese Oradea si Centrului de Ingrijire de Zi in perioada 2018-2019

APROBAT Primar Ilie Bolojan Nr. inregistrare: 367607 din 08.10.2018 ANUNT DE TRANSPARENTA Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitia de furnituri de birou necesare pentru buna desfasurare a(...)

Licitatie publica deschisa cu strigare pentru concesionarea unei parcele de teren

Primaria Municipiului Oradea organizeaza licitatie publica deschisa cu strigare pentru concesionarea unei parcele de teren 1) Informatii privind concedentul : Primaria Municipiului Oradea, cu sediul in mun. Oradea-410100, P-ta. Unirii(...)

ANUNT DE TRANSPARENTA Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitia de furnituri de birou necesare pentru buna desfasurare a activitatii DASO si achizitia de furnituri si materiale pentru copii necesare Crese Oradea si Centrului de Ingrijire de Zi in perioada 2018-2019

APROBAT Primar Ilie Bolojan Nr. inregistrare: 362135 din 02.10.2018 ANUNT DE TRANSPARENTA Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitia de furnituri de birou necesare pentru buna desfasurare a(...)

Licitație publică deschisă cu strigare pentru închirierea unui apartament cu o cameră, proprietate privată a Municipiului Oradea, situat în Oradea, str. Nicolae Bălcescu nr. 1, bl. B29, et. 4, ap. 85.

Primăria Municipiului Oradea cu sediul în Oradea, P-ța Unirii nr. 1, organizează licitație publică deschisă cu strigare pentru închirierea unui apartament cu o cameră, proprietate privată a Municipiului Oradea,(...)

ANUNT TRANSPARENTA achizitia de servicii de informare si publicitate precum si sa furnizeze materiale de marketing si promovare a obiectivului finantat in cadrul proiectului aferent obiectivului de investitii drul proiectului aferent obiectivului de investitii \"Cresterea eficientei energetice a gradinitei cu program prelungit nr. 20 din Municipiul Oradea\"

APROBAT Primar Ilie Bolojan Nr. inregistrare: 354070 din 24.09.2018 ANUNT DE TRANSPARENTA Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitia de servicii de informare si publicitate precum si sa furnizeze(...)

ANUNT TRANSPARENTA Achizitie directa de furnituri de birou necesare pentru buna desfasurare a activitatii DASO si achizitia de furnituri si materiale pentru copii necesare Crese Oradea si Centrului de Ingrijire de Zi in perioada 2018-2019

APROBAT Primar Ilie Bolojan Nr. inregistrare: 351785 din 21.09.2018 ANUNT DE TRANSPARENTA Prin prezenta, vă invitam să participaţi prin depunerea de oferte la achizitia de furnituri de birou necesare pentru buna desfasurare a activitatii(...)

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Program colectare selectiva - saci galbeni
Termo Alert