Trimite unui prieten

A N U N T privind intentia de elaborare PUZ - Amenajare parc industrial „EUROBUSINESS II\\

Vineri , 11 Noiembrie 2011, 15:15

Exportă PDF - A N U N T privind intentia de elaborare PUZ - Amenajare parc industrial „EUROBUSINESS II\\ Tipărește pagina - A N U N T privind intentia de elaborare PUZ - Amenajare parc industrial „EUROBUSINESS II\\ Trimite unui prieten - A N U N T privind intentia de elaborare PUZ - Amenajare parc industrial „EUROBUSINESS II\\

 

A N U N T

 

privind intentia de elaborare PUZ - Amenajare parc industrial „EUROBUSINESS II", str.Ogorului, Oradea

 

Primaria municipiului Oradea anunta intentia de elaborare a planului urbanistic zonal pentru stabilirea conditiilor de amplasare a unui parc industrial in partea de sud a intravilanului municipiului,.

Zona studiata are acces in soseaua de centura (str. Ogorului), vis-a-vis de cimitirul municipal invecinandu-se la est cu cartierul de locuinte Grigorescu iar la vest cu terenul fostei unitati de tancuri.

Parcul industrial va fi destinat activitatilor industriale nepoluante de tip:industrie usoara, comert si servicii.

Prin planul urbanistic zonal initiat de Primaria municipiului Oradea, se propune definirea in incinta parcului a urmatoarelor zone distincte:

- zona parcelelor concesionabile compusa din parcele cu suprafete variind intre 7 si 15000 mp destinate investitorilor privati

- zona administrativa compusa din cladirea administratiei parcului,

- zona de circulatie generala

- zona de utilitati

 

In interiorul parcului se vor amenaja spatii de parcare si zone verzi sub forma de parc, plantatii de aliniament, zona de protectie fonica spre cartierul de locuinte.

Regimul de inaltime al cladirilor nu va depasi 12,5 m, iar POT max. 70%

In temeiul art. 28 al Regulamentului local de implicare a publicului in elaborarea sau revizuirea documentatiilor de urbanism si amenajarea teritoriului,aprobat prin HCL 161/2011, in perioada 11-18.11.2011, publicul poate sa consulte si sa-si exprime opinia, in scris privind intentia de elaborare PUZ la sediul Primariei municipiului Oradea - Ghiseul Unic, in intervalul orar 8.30-16.30. Observatiile/sugestiile pertinente vor fi luate in considerare in etapa de elaborare a reglementarilor P.U.Z.-ului.

Persoana responsabila cu informarea si consultarea publicului este d-na Dorina Milici, consilier in cadrul Institutiei Arhitect sef - Compartimentul Avizari, telefon 0259/408877, e-mail: milici@oradea.ro

Raspunsul la observatiile transmise va fi comunicat in scris celor care au formulat observatii/sugestii, in intervalul 21-25.11.2011.

Fișiere - A N U N T privind intentia de elaborare PUZ - Amenajare parc industrial „EUROBUSINESS II\\