Trimite unui prieten

S-au aprobat indicatorii pentru amenajare de străzi, alei şi parcări în Cartierul Ceyrat

Vineri , 21 Octombrie 2016, 13:01

Exportă PDF - S-au aprobat indicatorii pentru amenajare de străzi, alei şi parcări în Cartierul Ceyrat Tipărește pagina - S-au aprobat indicatorii pentru amenajare de străzi, alei şi parcări în Cartierul Ceyrat Trimite unui prieten - S-au aprobat indicatorii pentru amenajare de străzi, alei şi parcări în Cartierul Ceyrat
S-au aprobat indicatorii pentru amenajare de străzi, alei şi parcări în Cartierul Ceyrat

În cadrul şedinţei de Consiliu Local de ieri, 20 octombrie 2016 au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiţie "Străzi, drumuri, alei rutiere şi spaţii de parcare în cartierul Ceyrat din municipiul Oradea".

Valoarea totală a lucrărilor este estimată la 6.094.000 lei (construcţii+montaj).

Trebuie menţionat că prin HCL nr. 404/30 iunie 2015 s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal (PUZ) pentru dezvoltarea unui ansamblu de locuinţe colective pe str. Ceyrat. Pentru acest ansamblu de locuinţe se impune realizarea căilor de acces, a străzilor, drumurilor, aleilor rutiere şi spaţiilor de parcare, precum şi rezolvarea scurgerii apelor pluviale.

Astfel, în interiorul ansamblului de locuinţe se vor crea două străzi cu două benzi de circulaţie, trotuare, locuri de parcare, dar şi zone verzi.

Prin urmare, se are în vedere amenajarea în Cartierul Ceyrat a Aleii Trandafirilor şi a Aleii Lavandei, împreună cu dotările aferente. Astfel, în proximitatea Aleii Trandafirilor cu o lungime de aproape 1 km, se vor amenaja 453 locuri de parcare + 16 locuri pentru persoanele cu dizabilităţi, o pistă de biciclete cu o lungime de 788 mp, 172 de locuri pentru parcarea bicicletelor, o platformă pentru deşeuri, dar şi peste 5000 mp de zone verzi.

Proiectul vizează şi amenajarea Aleii Lavandei din cartierul Ceyrat cu o lungime de 809 ml.  Aferent acestei străzi se vor amenaja 346 locuri de parcare + 14 locuri pentru persoanele cu dizabilităţi, o pistă de biciclete în lungime de aprox 800 m, 258 locuri de parcare pentru biciclete, platforme pentru deşeuri şi 14.016 mp de zone verzi.

Durata de execuţie a  acestor lucrări va fi de 18 luni.

Pentru detalii, în ataşament puteţi vizualiza proiectul de hotărâre.

 

Fișiere - S-au aprobat indicatorii pentru amenajare de străzi, alei şi parcări în Cartierul Ceyrat

Comentarii

Romania 100
Bugetare participativa
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Partener de cultura