Trimite unui prieten

27 de ONG-uri vor beneficia de finanțare nerambursabilă din fondurile bugetului local

Luni , 15 Mai 2017, 11:54

Exportă PDF - 27 de ONG-uri vor beneficia de finanțare nerambursabilă din fondurile bugetului local Tipărește pagina - 27 de ONG-uri vor beneficia de finanțare nerambursabilă din fondurile bugetului local Trimite unui prieten - 27 de ONG-uri vor beneficia de finanțare nerambursabilă din fondurile bugetului local
27 de ONG-uri vor beneficia de finanțare nerambursabilă din fondurile bugetului local

Ca urmare a încheierii sesiunii de depunere de proiecte cu finanțare de la bugetul local, Primăria Municipiului Oradea anunță lista celor 27 de beneficiari de finanţare nerambursabilă (anexa), listă care vine în completarea Calendarului de evenimente de interes public al Primăriei Oradea pentru anul 2017. Valoarea totală a finanțărilor nerambursabile este de 300.000 lei.

Conform regulamentului privind regimul finanțărilor nerambursabile din fondurile bugetului local alocate pentru activități non profit de interes local, corelat cu HCL nr. 162/30.03.2017 privind calendarul de evenimente, în anul 2017 din bugetul local al municipiului Oradea sunt finanţate proiecte de interes public din domeniile cultură, sport, tineret.

Agenda evenimentelor de interes public pe anul 2017 va fi astfel susţinută și de proiecte organizate de ONG-uri sau alte structuri private, printr-un program de finanţare care are ca principal scop completarea şi crearea de noi evenimente, în legătură directă cu tematica, locaţia, perioada celor stabilite în Agenda evenimentelor de interes public din Municipiul Oradea.

În perioada următoare, fiecare entitate beneficiară a acestei finanțări va fi contactată de către municipalitate prin direcția de specialitate, pentru întocmirea dosarului final de finanțare.

În atașament poate fi vizualizată lista celor 27 de beneficiari.

 

Fișiere - 27 de ONG-uri vor beneficia de finanțare nerambursabilă din fondurile bugetului local

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert