Trimite unui prieten

70 de elevi și profesorii care i-au coordonat au fost premiați de către municipalitate

Joi , 28 Noiembrie 2019, 15:42

Exportă PDF - 70 de elevi și profesorii care i-au coordonat au fost premiați de către municipalitate Tipărește pagina - 70 de elevi și profesorii care i-au coordonat au fost premiați de către municipalitate Trimite unui prieten - 70 de elevi și profesorii care i-au coordonat au fost premiați de către municipalitate
70 de elevi și profesorii care i-au coordonat au fost premiați de către municipalitate

În deschiderea ședinței de Consiliu Local de joi, 28 noiembrie, a avut loc festivitatea de premiere a celor 70 de olimpici din unitățile de învățământ din municipiul Oradea care au obținut rezultate deosebite (premiul I, II, III și mențiune) în anul școlar  2018 - 2019, la olimpiadele naționale organizate de Ministerul Educației Naționale.

Tot în cadrul ședinței au fost premiați și cei 64 de profesori care i-au coordonat, îndrumat și susținut pentru atingerea acestor rezultate.

În timp ce premiile profesorilor au fost predate de către viceprimarul Florin Birta, elevii și-au primit premiile de la viceprimarul Mircea Mălan. Viceprimarii au felicitat profesorii și elevii urându-le mult succes în continuare și Sărbători Fericite.

Atât olimpicii, cât și profesorii coordonatori au primit din partea Primăriei Oradea un premiu de 600 de lei fiecare și o diplomă de felicitare.

Olimpiadele școlare sunt considerate competiții școlare de excelență, adresându-se elevilor cu aptitudini și performanțe înalte în domeniul matematicii și al științelor, al limbii și literaturii române și al limbilor moderne, al disciplinelor socioumane, al calificărilor profesionale, al artelor, al sportului ş.a.m.d.

Pentru că o comunitate se poate dezvolta numai prin susținerea performanței, Primăria Oradea, prin mijloacele și competențele pe care le are, este interesată de creșterea performanței educaționale, performanță care, odată atinsă, este normal să fie recompensată.

În atașament găsiți lista cu toți elevii și profesorii premiați.

 

 

Galeria foto - 70 de elevi și profesorii care i-au coordonat au fost premiați de către municipalitate

Fișiere - 70 de elevi și profesorii care i-au coordonat au fost premiați de către municipalitate

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421