Trimite unui prieten

98 de ani de la intrarea trupelor române în Oradea

Joi , 20 Aprilie 2017, 14:53

Exportă PDF - 98 de ani de la intrarea trupelor române în Oradea Tipărește pagina - 98 de ani de la intrarea trupelor române în Oradea Trimite unui prieten - 98 de ani de la intrarea trupelor române în Oradea
98 de ani de la intrarea trupelor române în Oradea

Primăria municipiului Oradea, în colaborare cu Garnizoana Oradea, a organizat o serie de manifestări dedicate aniversării a 98 de ani de la intrarea armatei române, conduse de generalul Traian Moşoiu, în Oradea, la 20 aprilie 1919.

Manifestările au debutat cu o slujbă religioasă de comemorare a eroilor, la Biserica cu Lună, după care alaiul format din oficialități s-a îndreptat către statuia Generalului Traian Moşoiu, unde primarul Ilie Bolojan le-a vorbit celor prezenţi despre semnificaţia şi importanţa zilei de 20 aprilie pentru orădeni. 
Despre semnificaţia istorică a acestei zile a vorbit şi col. (r.) Grigore Bartoş, manifestările încheindu-se cu un scurt recital de cântece patriotice și depuneri de coroane şi jerbe de flori la statuia generalului Traian Moşoiu de către reprezentanţii instituţiilor locale.

 

Galeria foto - 98 de ani de la intrarea trupelor române în Oradea

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert