Trimite unui prieten

98 de ani de la intrarea trupelor române în Oradea

Joi , 20 Aprilie 2017, 14:53

Exportă PDF - 98 de ani de la intrarea trupelor române în Oradea Tipărește pagina - 98 de ani de la intrarea trupelor române în Oradea Trimite unui prieten - 98 de ani de la intrarea trupelor române în Oradea
98 de ani de la intrarea trupelor române în Oradea

Primăria municipiului Oradea, în colaborare cu Garnizoana Oradea, a organizat o serie de manifestări dedicate aniversării a 98 de ani de la intrarea armatei române, conduse de generalul Traian Moşoiu, în Oradea, la 20 aprilie 1919.

Manifestările au debutat cu o slujbă religioasă de comemorare a eroilor, la Biserica cu Lună, după care alaiul format din oficialități s-a îndreptat către statuia Generalului Traian Moşoiu, unde primarul Ilie Bolojan le-a vorbit celor prezenţi despre semnificaţia şi importanţa zilei de 20 aprilie pentru orădeni. 
Despre semnificaţia istorică a acestei zile a vorbit şi col. (r.) Grigore Bartoş, manifestările încheindu-se cu un scurt recital de cântece patriotice și depuneri de coroane şi jerbe de flori la statuia generalului Traian Moşoiu de către reprezentanţii instituţiilor locale.

 

Galeria foto - 98 de ani de la intrarea trupelor române în Oradea

Comentarii

Bugetare participativa
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Partener de cultura