Trimite unui prieten

A fost deschis un centru mobil de vaccinare în complexul comercial Auchan

Vineri , 22 Octombrie 2021, 11:12

Exportă PDF - A fost deschis un centru mobil de vaccinare în complexul comercial Auchan Tipărește pagina - A fost deschis un centru mobil de vaccinare în complexul comercial Auchan Trimite unui prieten - A fost deschis un centru mobil de vaccinare în complexul comercial Auchan
A fost deschis un centru mobil de vaccinare în complexul comercial Auchan

Având în vedere necesitatea creșterii capacității de vaccinare a populației în județul Bihor și adresabilitatea crescută a orădenilor la vaccinare, un nou centru mobil, complet echipat, s-a deschis în interiorul complexului comercial Auchan.

Noul centru de vaccinare s-a deschis azi, 22 octombrie, și se află în zona magazinului Flanco. Accesul se va face pe scările rulante. Centrul va funcționa doar în weekend (vineri, sâmbătă și duminică) iar programul va fi de la ora 09.00 la 21.00. Persoanele care doresc să se vaccineze pot opta pentru vaccinurile Pfizer sau Johnson & Johnson.

Prin deschiderea noului centru de vaccinare este posibilă efectuarea unui număr mai mare de vaccinări într-un timp scurt și în condiții de siguranță sanitară.

Cei care doresc să se vaccineze în Oradea mai au la dispoziție centrul modular din Piața Emanuil Gojdu, unde pot opta pentru vaccinurile  Pfizer, Johnson & Johnson, Moderna sau AstraZeneca, sau centrul de la Colegiul „Traian Vuia" unde se pot vaccina cu Pfizer și Johnson & Johnson. Ambele centre sunt deschise zilnic, de la 08.00 la 20.00.

Persoanele care doresc să se imunizeze în cartierul Rogerius pot opta pentru centrul de vaccinare de la Spitalul Pelican, unde se administrează serul de la Pfizer.

Menționăm faptul că în România vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 este voluntară și gratuită. Vaccinarea este soluția optimă pentru revenirea la o viață normală, într-un mediu favorabil și sigur.

 

 

Galeria foto - A fost deschis un centru mobil de vaccinare în complexul comercial Auchan

Situatie Covid
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
Scoala Dacia
Gimnaziala 11
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator