Trimite unui prieten

A fost extras ultimul câştigător din cadrul campaniei 2021 „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea\\

Marti , 6 Aprilie 2021, 13:42

Exportă PDF - A fost extras ultimul câştigător din cadrul campaniei 2021 „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea\\ Tipărește pagina - A fost extras ultimul câştigător din cadrul campaniei 2021 „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea\\ Trimite unui prieten - A fost extras ultimul câştigător din cadrul campaniei 2021 „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea\\
A fost extras ultimul câştigător din cadrul campaniei 2021 „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea\\

Astăzi, 6 aprilie, a avut loc ultima extragere în cadrul campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea" din anul 2021, prin care Primăria Oradea dorește să-i motiveze pe contribuabili să plătească impozitul online.

La această extragere au fost înscriși contribuabilii care au plătit online în perioada 24 - 31 martie 2021, integral, impozitele datorate pentru anul în curs.

Din cei 6.064 de contribuabili înscriși, prin extragerea computerizată a fost desemnată câștigătoare Cuc Ana-Marianaproprietarăde pe strada Aurel Lazăr. Aceasta va fi înștiințată prin adresă la domiciliu privind posibilitatea ridicării premiului de la sediul Primăriei, în termen de 30 de zile. Voucherul oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea pentru 2 adulți și 2 copii sub 18 ani şi este valabil până la sfârşitul anului.

Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul în termenul prevăzut.

În campania din acest an, care s-a desfăşurat în perioada 13.01.2021 - 31.03.2021, au fost acordate 11 premii. Campania a avut un real succes în rândul orădenilor, la extrageri participând în total peste 38600 de contribuabili.

Primăria Oradea le mulțumește tuturor contribuabililor care şi-au plătit integral taxele și impozitele datorate pe anul 2021 până la data de 31 martie, optând pentru serviciile de plată online.

 

 

Situatie Covid
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421