Trimite unui prieten

A fost reluată circulația rutieră pe strada Vlădeasa

Luni , 14 Octombrie 2019, 14:50

Exportă PDF - A fost reluată circulația rutieră pe strada Vlădeasa Tipărește pagina - A fost reluată circulația rutieră pe strada Vlădeasa Trimite unui prieten - A fost reluată circulația rutieră pe strada Vlădeasa
A fost reluată circulația rutieră pe strada Vlădeasa

Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe strada Vlădeasa, strada fiind deschisă din nou circulației auto. Lucrările au fost demarate în cursul lunii iulie, cu termen de finalizare sfârșitul lunii noiembrie și sunt realizate prin Programul de întreținere, reparații străzi și trafic rutier în municipiul Oradea de către SC Drumuri Bihor SA.

Lucrările au constat în:

- Reabilitarea carosabilului în lungime de aproximativ 1 km și lățimea medie de 11 m, prin frezarea stratului de uzură, așternerea unui strat de asfalt pentru preluarea denivelărilor și realizarea unui strat de uzură nou.

- Asigurarea colectării și scurgerii apelor meteorice.

- Reparații la trotuare și amenajarea de trotuare noi pe tronsoanele unde acestea lipsesc, cu protejarea spațiilor verzi și a arborilor din zonă.

În cursul zilei de azi, 14 octombrie sunt realizate marcajele rutiere, urmând ca amenajarea tortuarelor, acolo unde nu s-au finalizat încă, să se realizeze în perioada imediat următoare, în funcție de condițiile meteo.

 

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2