Trimite unui prieten

A fost suplimentat numărul de locuri la concertul Havasi din Piața Unirii

Joi , 8 August 2019, 9:28

Exportă PDF - A fost suplimentat numărul de locuri la concertul Havasi din Piața Unirii Tipărește pagina - A fost suplimentat numărul de locuri la concertul Havasi din Piața Unirii Trimite unui prieten - A fost suplimentat numărul de locuri la concertul Havasi din Piața Unirii
A fost suplimentat numărul de locuri la concertul Havasi din Piața Unirii

Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea) anunță că datorită numărului mare de solicitări pentru Concertul Havasi Symphonic, care va avea loc în data de 21 august în Piața Unirii Oradea, a fost suplimentat numărul de locuri din perimetrul evenimentului cu încă 436 de locuri. Locurile suplimentare puse în vânzare sunt repartizate în 2 tribune.

Biletele au fost puse în vânzare tot pe platforma iabilet.rohttps://www.iabilet.ro/bilete-oradea-havasi-symphonic-44383/.

Havasi Balazs este unul dintre rarii compozitori cu carisma de vedetă rock care poate susține concerte cu casa închisă pe stadioane imense. A interpretat în fața a 46.000 de persoane, umplând Arena din Budapesta de 4 ori într-un singur weekend. În ultimii ani a susținut concerte cu casa închisă și pe Arena Mercedes-Benz din Berlin, Arena Tauron din Cracovia și Wiener Stadthalle din Viena. HAVASI Symphonic a fost concertul internațional nr. 2 în topul Billboard, albumul nr. 1 pe iTunes și nr. 1 absolut pe Deezer: artistul nr. 1, albumul nr.1, melodia nr. 1.

Spectacolul concert Havasi aduce laolaltă, pe aceeași scenă, pianul solo, o multitudine de soliști extrem de talentați ai genului world music și tobele rock. Artiștii poartă publicul într-o călătorie fascinantă prin scene muzicale care se desfășoară constant.

Diferitele ambianțe oferă publicului o experiență de o intensitate memorabilă, ca o plimbare într-un montagne-russe al emoțiilor, accentuată de cea mai recentă tehnologie în materie de sunet, scenă, lumini și proiecții video.

 

 

Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei