Trimite unui prieten

A ÎNCEPUT CAMPANIA DE CURĂȚENIE DE PRIMĂVARĂ

Marti , 7 Martie 2017, 12:42

Exportă PDF - A ÎNCEPUT CAMPANIA DE CURĂȚENIE DE PRIMĂVARĂ Tipărește pagina - A ÎNCEPUT CAMPANIA DE CURĂȚENIE DE PRIMĂVARĂ Trimite unui prieten - A ÎNCEPUT CAMPANIA DE CURĂȚENIE DE PRIMĂVARĂ
A ÎNCEPUT CAMPANIA DE CURĂȚENIE DE PRIMĂVARĂ

 

Primăria Oradea a demarat de ieri, 6 martie, campania de curățenie de primăvară pe toată raza municipiului Oradea.

"La fel ca în fiecare an, am gândit un program de curățenie eficient și am luat în considerare data Sărbătorilor Pascale, deoarece anterior acestei mari sărbători, orădenii, ca și restul românilor, au obiceiul de a face curățenie generală în locuințe. Astfel, am împărțit campania de curățenie în două etape: una care se va derula din 6 martie până pe 24 martie, iar cea de-a II-a etapă va începe în 27 martie și se va finaliza înainte de sărbătoarea Paștelui, respectiv pe 14 aprilie", ne-a declarat Mircea Stejerean - şeful Serviciului Lucrări și Servicii Publice din cadrul Primăriei Oradea.

În cadrul Campaniei curățeniei generale de primăvară 2017, în Municipiul Oradea se colectează obiecte de uz casnic și gospodăresc (piese de mobilier, mochete, materiale textile, uşi, geamuri etc.), precum și deşeuri vegetale rezultate din igienizarea spațiilor verzi aferente gospodăriilor populaţiei și cvartalelor din zonele de locuit.

Operatorul serviciului de salubrizare SC RER Ecologic Service SA va amplasa în perioada planificată, în funcţie de zonă şi punctele stabilite, containere metalice pentru colectarea deșeurilor și obiectelor de uz casnic și gospodăresc.

Cetăţenii Municipiului Oradea sunt rugaţi să depună deşeurile numai în containerele amplasate în acest scop, respectând perioadele Programului de curăţenie  pentru fiecare zonă, în funcție de adresa de domiciliu. Este strict interzisă depozitarea deșeurilor pe domeniul public lângă containere, lângă incintele metalice pentru recipienții destinați deșeurilor municipale sau în alte locații.

Asociațiile de proprietari vor lua măsuri de colectare a deşeurilor de pe spaţiile verzi predate de către municipalitate prin protocol, din parcările pe care le deţin, din jurul incintelor metalice sau platformelor pentru deşeuri. Deșeurile vor fi depozitate în containerele metalice special amplasate, în vederea ridicării acestora de către operatorul  serviciului de salubrizare.

În atașament găsiți programul de curățenie, detaliat pe zone ale municipiului.

 

Fișiere - A ÎNCEPUT CAMPANIA DE CURĂȚENIE DE PRIMĂVARĂ

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert