Trimite unui prieten

Abonamentele de parcare se pot achiziționa și online

Joi , 12 Ianuarie 2017, 10:24

Exportă PDF - Abonamentele de parcare se pot achiziționa și online Tipărește pagina - Abonamentele de parcare se pot achiziționa și online Trimite unui prieten - Abonamentele de parcare se pot achiziționa și online
Abonamentele de parcare se pot achiziționa și online

Primăria municipiului Oradea pune la dispoziția celor care doresc achiziția abonamentelor de parcare pentru autoturisme un nou serviciu online. Eliberarea acestor abonamente se face prin accesarea site-ului www.oradea.ro , la secţiunea Plăți online, rubrica Abonamente parcare.

Prin acest serviciu se pot elibera abonamente de parcare pentru parcările publice, cu excepția parcărilor de domiciliu, astfel:

                                                                                                                                  - lei -

Nr. crt.

TIP ABONAMENT

Perioada

1 luna

3 luni

6 luni

12 luni

1

Abonament valabil pentru locuri cu marcaj alb în parcări cu plată

70

200

380

700

2

Abonament pentru riverani în parcări cu plată

20

60

110

200

3

Abonament parcare supraetajată

70

200

380

700

4

Abonament parcare supraetajată riverani

40

110

210

400

5

Abonament parcare supraetajată și marcaj alb în parcări cu plată

100

280

550

1.000

 

Serviciul online de eliberare a abonamentelor de parcare necesită existența unei conexiuni la internet și nu implică alte costuri pentru utilizatori (comisioanele bancare sunt suportate de către Primărie). Valoarea abonamentelor este aceeași cu a celor eliberate prin prezentarea la ghișeele Primăriei.

Datele care trebuie completate de către utilizatorii serviciului online sunt următoarele:

- codul numeric personal al titularului abonamentului (CNP)

- numărul de înmatriculare a autoturismului

- datele de card bancar

- numărul de telefon - pentru notificarea ulterioară a expirării duratei de valabilitate a abonamentului (cu 48 h înainte de data expirării)

- email - pentru confirmarea plății online și notificarea expirării duratei de valabilitate a abonamentului (cu 48 h înainte de data expirării)

Datele de card bancar completate prin portal sunt criptate prin protocolul SSL și comunicate direct Romcard - procesatorul național de plăți. Transferul datelor de card este strict între dvs. și Romcard. Aceste informații nu sunt stocate nici de IndecoSoft (furnizorul GlobalPay), nici  de Primărie.

În cazul cetățenilor care doresc eliberarea unui abonament de riveran în zona de domiciliu, prima eliberare a abonamentului se poate face numai prin prezentarea la Primăria Municipiului Oradea, la unul dintre ghișeele pentru plata taxelor, a documentelor doveditoare (cartea de identitate și certificatul de înmatriculare a autoturismului). Ulterior, reînnoirea abonamentului se va putea realiza prin serviciul online.

Reamintim pe această cale că Primăria Oradea oferă servicii online prin intermediul site-ului propriu www.oradea.ro pentru plata impozitelor, taxelor, a amenzilor contravenționale (inclusiv amenzile pentru parcare), eliberarea autorizațiilor de trafic greu, programarea căsătoriilor, depunerea de petiții (inclusiv declarații de impunere etc.) și programarea la depunerea documentelor pentru eliberarea actelor de indentitate.

Comentarii

Romania 100
Bugetare participativa
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Partener de cultura