Küld tovább

Július 7-én, szombaton, lakossági elektromos és elektronikai hulladékgyűjtési akció

Csütörtök , 5 Július 2018, 9:21

PDF - Július 7-én, szombaton, lakossági elektromos és elektronikai hulladékgyűjtési akció  Nyomtasd ki - Július 7-én, szombaton, lakossági elektromos és elektronikai hulladékgyűjtési akció  Küld tovább - Július 7-én, szombaton, lakossági elektromos és elektronikai hulladékgyűjtési akció
Július 7-én, szombaton, lakossági elektromos és elektronikai hulladékgyűjtési akció

Nagyvárad Municípium Polgármesteri Hivatala lakossági elektromos és elektronikai hulladékgyűjtési akciót szervez 2018. július 7-én.  

A kiselejtezett elektromos és elektronikai berendezéseket, háztartási készülékeket a következő gyűjtőpontokon lehet leadni:

      1. Rogériusz negyed - a "Gavril Curteanu" Megyei Kórház melletti parkolóban;

      2. Rogériusz negyed - Apáca (Sovata) utca, a 109-es hőközpont mellett;

      3. Őssi negyed - Gaál Mózes (Oneştilor) utca, a Penny Market parkolójában;

      4. Nufărul negyed - a villamos végmegállójában; 

      5. Kolozsvári út - a Szülészeti- és Nőgyógyászati Klinika mellett.

A gyűjtőkonténerek 2018. július 7-én, 8:00 és 18:00 óra között állnak rendelkezésre. Az összegyűlt e-hulladékot a nagyváradi Bene International Kft. veszi át. Nagyobb mennyiségű hulladék esetén a lakótársulások a 0259-406-276, illetve a 0731-372-103 telefonszámokon vehetik fel a kapcsolatot a vállalattal, amely díjmentesen átveszi és elszállítja a hulladékká vált gépeket, berendezéseket.

A nagyváradi önkormányzat köszönetet mond mindazoknak, akik pozitívan reagáltak a lakossági e-hulladékgyűjtő akciókra, ezzel is hozzájárulva környezetünk megóvásához. 

 

Nagyvaradi utcak nyilvantartasai