Trimite unui prieten

Accesul pietonal dintre străzile Alecsandri și Independenței a fost betonat și este pregătit pentru pavare

Vineri , 18 Septembrie 2020, 14:45

Exportă PDF - Accesul pietonal dintre străzile Alecsandri și Independenței a fost betonat și este pregătit pentru pavare Tipărește pagina - Accesul pietonal dintre străzile Alecsandri și Independenței a fost betonat și este pregătit pentru pavare Trimite unui prieten - Accesul pietonal dintre străzile Alecsandri și Independenței a fost betonat și este pregătit pentru pavare
Accesul pietonal dintre străzile Alecsandri și Independenței a fost betonat și este pregătit pentru pavare

Începute în cursul lunii iunie anul curent, lucrările de amenajare a accesului pietonal între străzile Independenței și Vasile Alecsandri sunt în curs de realizare.  

Accesul pietonal care urmează a fi amenajat se află în incinta unei foste fabrici și va scurta drumul dintre parcarea subterană de pe strada Independenței și pietonala Vasile Alecsandri. Lungimea totală a accesului pietonal este de aproximativ 92 m.

Lucrările sunt executate pe baza contractului de lucrări nr. 219558/03.06.2019 dintre Municipiul Oradea și asocierea formată din S.C. GAVELLA COM S.R.L., PORFIDO ED ARTE CONSORZIO STABILE și S.C. EDILDRUM CONSTRUCT  S.R.L.

Prețul contractului este de 884.524,26 lei fără TVA.

Până în prezent au fost realizate următoarele lucrări: înlăturarea vegetației de pe amplasament, spargerea platformei betonate existente, pe lățimea accesului pietonal, s-au montat gurile de scurgere, colectorul și s-a betonat suprafața noii artere pietonale, pe care în perioada următoare se va monta îmbrăcămintea de piatră, respectiv se va pava cu piatră de porfir auriu.

„Pentru a scurta și a facilita accesul pietonilor pe strada Independenței, respectiv în parcarea subterană de pe această stradă, administrația locală a inițiat amenajarea unui nou acces pietonal între strada Independenței și V. Alecsandri. După ce vom termina cei aproape 100 de m de drum între cele 2 străzi, artera pietonală ce va trece prin curtea fostei fabrici Oradinum va ușura atât deplasarea riveranilor în zonă, cât şi a turiștilor care vizitează obiectivele turistice din centrul Oradiei", a declarat viceprimarul Florin Birta.

 

 

Galeria foto - Accesul pietonal dintre străzile Alecsandri și Independenței a fost betonat și este pregătit pentru pavare

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421