Trimite unui prieten

Acte de vandalism în noaptea dintre ani

Miercuri , 3 Ianuarie 2018, 9:40

Exportă PDF - Acte de vandalism în noaptea dintre ani Tipărește pagina - Acte de vandalism în noaptea dintre ani Trimite unui prieten - Acte de vandalism în noaptea dintre ani
Acte de vandalism în noaptea dintre ani

În noaptea dintre 31 decembrie 2017 şi 1 ianuarie 2018, în intervalul orar 23.00 - 4.00, un grup format din persoane necunoscute au înțeles să sărbătorească revelionul vandalizând elemente de mobilier stradal dintr-un parc şi împrejurimi.

De această dată, parcul public din cartierul Ioşia (situat în zona străzilor Haţegului şi Gheorghe Pop de Băseşti) şi zona învecinată au fost ţinta distrugerilor din partea unor persoane cu probleme serioase de educaţie şi de comportament.

Paguba creată oraşului şi implicit obştii constă în distrugerea a 9 pubele stradale, care au fost sparte cu picioarele şi pumnii de către persoane din acest grup.

Primăria a depus la Poliţia municipiului Oradea o plângere penală in rem pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, solicitând identificarea făptaşilor şi tragerea lor la răspundere.

Primăria municipiului Oradea face apel către cetăţenii care sunt martorii unor asemenea acte de distrugere să anunţe de îndată autorităţile de ordine publică la numărul unic de urgenţă 112, pentru a surprinde în flagrant persoanele care comit asemenea fapte de vandalism.

De asemenea, în cazul în care cineva a fost martorul incidentului petrecut în parcul public din cartierul Ioşia, este aşteptat să ofere detalii poliţiei.

Galeria foto - Acte de vandalism în noaptea dintre ani

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert