Trimite unui prieten

Acţiuni desfăşurate de poliţiştii locali pe linie de control comercial

Joi , 9 Februarie 2017, 14:53

Exportă PDF - Acţiuni desfăşurate de poliţiştii locali pe linie de control comercial Tipărește pagina - Acţiuni desfăşurate de poliţiştii locali pe linie de control comercial Trimite unui prieten - Acţiuni desfăşurate de poliţiştii locali pe linie de control comercial
Acţiuni desfăşurate de poliţiştii locali pe linie de control comercial

În perioada 01.01. - 09.02.2017, poliţiştii locali din cadrul Compartimentului Control Comercial, au desfăşurat mai multe acţiuni de verificare a agenţilor economici de pe raza Municipiului Oradea.

Scopul acestor acţiuni a fost verificarea avizelor şi autorizaţiilor de funcţionare eliberate de către Primăria Municipiului Oradea şi respectarea orarului de funcționare, conform H.C.L. 883/2016.

Au fost verificaţi 57 agenţi economici, fiind constatate 33 contravenţii: 22 de societăţi comerciale au fost sancţionate contravenţional pentru lipsa autorizației de alimentație publică și nedeținerea acordului de funcționare eliberat de Primăria Municipiului Oradea, alţi 11 agenți economici fiind sancționați contravențional pentru ocuparea domeniului public fără a avea achitate taxele în acest sens. Valoarea sancţiunilor aplicate a fost de 8.000 lei.

Aceste acţiuni vor continua şi în viitor.

 

 

Comentarii

Romania 100
Bugetare participativa
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Partener de cultura