Trimite unui prieten

ADP continuă investiţiile şi în anul 2016

Joi , 4 Februarie 2016, 15:27

Exportă PDF - ADP continuă investiţiile şi în anul 2016 Tipărește pagina - ADP continuă investiţiile şi în anul 2016 Trimite unui prieten - ADP continuă investiţiile şi în anul 2016
ADP continuă investiţiile şi în anul 2016

Directorul Administraţiei Domeniului Public, Liviu Andrica a susținut azi, 4 februarie 2016, o conferință de presă în cadrul căreia a prezentat situația investițiilor realizate sau aflate în curs de derulare, precum și propunerile de investiții pentru anul 2016 la nivelul instituției.

În cadrul conferinţei au fost detaliate realizările și investițiile propuse la Piața Cetate, pieţele Decebal, Nufărul, Obor, Ioșia, respectiv Centrul de Afaceri cu Produse Agroalimentare - fosta piață Rogerius, la Cimitirul Municipal, la parcări și ștranduri din municipiu.
Conform spuselor d-lui Liviu Andrica, în vederea asigurării de condiții optime pentru desfășurarea activităților în cadrul subunităților administrate, ADP a efectuat în cursul anului 2015 numeroase lucrări de investiții, unele dintre ele fiind finalizate anul trecut, altele urmând să fie finalizate în cursul anului 2016.

Astfel, lucrările realizate în anul 2015 au fost finanțate din surse proprii ale ADP, respectiv din bugetul local. Aceste investiții sunt: realizarea de spații comerciale și alei în Piața Obor, împrejmuire Piața Ioșia, modernizare piața Nufărul, amenajare cimitir municipal, amenajare sediul administrativ pe strada Tribunalului, realizare parcare subterană pe strada Independenței și pe strada C. Coposu. Ultimele două sunt în curs de finalizare, ele urmând să fie terminate în cursul acestui an. Totodată, s-au făcut investiții și în ceea ce privește dotarea parcului tehnic al societății. Valoarea totală a investițiilor realizate în anul 2015 se ridică la 1.172.528 euro.

"În anul 2015, ca și o mare realizare a societății noastre putem aminti faptul că au scăzut reclamațiile cu privire la furtul din buzunare, datorită faptului că ADP a montat instalații de supraveghere, a aerisit spațiile de vânzare, contribuind astfel la siguranța cetățenilor și comercianților. Avem datoria de a asigura condițiile optime la subunitățile administrate, astfel încât planurile de viitor pentru anul 2016 presupun finalizarea lucrărilor demarate precum și începerea unor lucrări de investiții noi, care să contribuie la creșterea calității serviciilor oferite clienților noștri, precum și optimizarea condițiilor oferite în cadrul structurilor de agrement și petrecere a timpului liber", a menționat Liviu Andrica.
Conform spuselor directorului, în anul 2016 se dorește finalizarea celor două parcări subterane, parcelarea, respectiv extinderea cimitirului Municipal, împrejmuirea pieței Nufărul, închiderea laterală a pieții Cetate, modificări exterioare nestructurale la Centrul de Afaceri cu Produse Agroalimentare, respectiv achiziții. Valoarea estimată a acestor investiții se ridică la 8.311.316 euro fără TVA.
Totodată, în acest an se va deschide și Complexul Nymphaea, care va fi administrat de-asemenea de către Administrația Domeniului Public SA. 

 

 

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert