Trimite unui prieten

ADP sprijină Spitalul Municipal în lupta cu pandemia: donație în valoare de 30.000 de euro

Miercuri , 6 Ianuarie 2021, 15:47

Exportă PDF - ADP sprijină Spitalul Municipal în lupta cu pandemia: donație în valoare de 30.000 de euro Tipărește pagina - ADP sprijină Spitalul Municipal în lupta cu pandemia: donație în valoare de 30.000 de euro Trimite unui prieten - ADP sprijină Spitalul Municipal în lupta cu pandemia: donație în valoare de 30.000 de euro
ADP sprijină Spitalul Municipal în lupta cu pandemia: donație în valoare de 30.000 de euro

Într-o perioadă în care spitalele sunt asaltate de un număr mare de pacienți, orice donație de echipamente poate veni în sprijinul cadrelor medicale în lupta cu coronavirusul. Cunoscând nevoile sistemului medical, Administrația Domeniului Public SA Oradea a donat Spitalului Municipal „Dr. Gavril Curteanu" cinci aparate de ventilație non-invazivă și un modul oximetru.

Cele cinci aparate de ventilație și modulul oximetru, marca Philips, în valoare totală de 154.000 lei, au ajuns miercuri, 6 ianuarie, la Secția de Pneumologie I din cadrul Spitalului Municipal „Dr. Gavril Curteanu" Oradea.

„Spitalele orădene nu duc lipsă de condiții și dotări, dar în această perioadă a crescut numărul pacienților. În astfel de vremuri, orice aparat de ventilație în plus poate să facă diferența dintre viață și moarte", consideră Liviu Andrica, directorul Administrației Domeniului Public SA Oradea.

„Aparatele de ventilație non-invazivă sunt vitale pentru pacienții care suferă de insuficiență respiratorie. Suplimentarea numărului lor în secția noastră este binevenită, însemnând mai mulți pacienți care pot beneficia de această eficientă metodă de tratament, în același timp", a declarat dr. Ecaterina Mirela Ivan, medic primar pneumolog în cadrul Secției de Pneumologie I de la Spitalul Municipal „Dr. Gavril Curteanu" Oradea.

Situatie Covid
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421