Trimite unui prieten

Ambasadorul Republicii Federale Germania, în vizită la Primăria Oradea

Joi , 20 Aprilie 2017, 11:36

Exportă PDF - Ambasadorul Republicii Federale Germania, în vizită la Primăria Oradea Tipărește pagina - Ambasadorul Republicii Federale Germania, în vizită la Primăria Oradea Trimite unui prieten - Ambasadorul Republicii Federale Germania, în vizită la Primăria Oradea
Ambasadorul Republicii Federale Germania, în vizită la Primăria Oradea

Ambasadorul Republicii Federale Germania la Bucureşti, Excelenţa Sa Cord Meier-Klodt, s-a aflat azi, 20 aprilie, în vizită la Oradea. Cu această ocazie, domnul ambasador a vizitat Primăria Oradea, unde a fost primit de primarul Ilie Bolojan. La întâlnire a participat şi dl. Matthias Mau, şeful Secţiei Juridice şi Consulare a Ambasadei.

În cadrul discuţiilor care au avut loc au fost abordate aspecte privind priorităţile oraşului Oradea în perioada următoare, dezvoltarea economică şi investiţiile companiilor germane în oraş. Excelenţa Sa Cord Meier-Klodt şi-a exprimat disponibilitatea ca ambasada să se implice în transpunerea sistemului de bune practici a învăţământului dual din Germania.

La încheierea vizitei, primarul Ilie Bolojan şi-a exprimat speranţa în continuarea bunei colaborări dintre Primăria Oradea şi Ambasada Republicii Federale Germania.

 

 

Galeria foto - Ambasadorul Republicii Federale Germania, în vizită la Primăria Oradea

Comentarii

Romania 100
Bugetare participativa
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Partener de cultura