Trimite unui prieten

Amenajarea străzii Aurel Lazăr în vederea transformării în zonă pietonală, în procedură de licitație

Miercuri , 11 Iulie 2018, 10:39

Exportă PDF - Amenajarea străzii Aurel Lazăr în vederea transformării în zonă pietonală, în procedură de licitație Tipărește pagina - Amenajarea străzii Aurel Lazăr în vederea transformării în zonă pietonală, în procedură de licitație Trimite unui prieten - Amenajarea străzii Aurel Lazăr în vederea transformării în zonă pietonală, în procedură de licitație
Amenajarea străzii Aurel Lazăr în vederea transformării în zonă pietonală, în procedură de licitație

Proiectul „Amenajare și pavare pe strada Aurel Lazăr, Oradea în vederea transformării acesteia în zona pietonală" se află în procedură de licitație deschisă, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut.

Pietonalizarea străzii Aurel Lazăr a fost inclusă ca proiect prioritar în cadrul Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană - SIDU Oradea 2017-2023, respectiv în Planul de mobilitate urbană durabilă la nivelul polului de dezvoltare urbană Oradea. Proiectul are ca scop îmbunătățirea condițiilor de infrastructură publică urbană și a mobilității populației prin creşterea suprafeţelor pietonale, diminuarea gradului de utilizare a autoturismelor şi reducerea poluării în zona centrală a orașului Oradea.

Strada Aurel Lazăr urmează să devină în cea mai mare parte pietonală, traficul auto fiind permis doar pentru riverani și pentru mașinile de intervenție. Este vorba de partea până la intrarea în Penitenciar, respectiv până la intrarea în curtea interioară dintre str. Aurel Lazăr și str. Iosif Vulcan, unde Primăria intenționează să construiască o parcare supraetajată.

Strada Aurel Lazăr va beneficia de vegetație din abundență, urmând să fie plantați copaci de dimensiuni mari, care vor asigura umbră și oxigen. Proiectul cuprinde realizarea unui sistem de irigaţii automatizat și a unui sistem de iluminat arhitectural precum și reabilitarea rețelelor subterane termice, de apă și de canalizare.

Valoarea investiției este de 8.590.641,49 lei fără TVA, iar durata de execuție a lucrărilor va fi de 12 luni.

Cei interesați pot depune oferte în SICAP, până la data de 16 iulie 2018, ora 15:00.

Informații suplimentare pot fi obținute accesând site-ul www.e-licitatie.ro - anunț de participare CN1001146 din data de 11.06.2018. 

 

 

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert