Trimite unui prieten

Anunț privind înscrierea pe listele speciale cu ocazia alegerilor pentru Parlamentul European

Marti , 5 Martie 2019, 15:16

Exportă PDF - Anunț privind înscrierea pe listele speciale cu ocazia alegerilor pentru Parlamentul European Tipărește pagina - Anunț privind înscrierea pe listele speciale cu ocazia alegerilor pentru Parlamentul European Trimite unui prieten - Anunț privind înscrierea pe listele speciale cu ocazia alegerilor pentru Parlamentul European
Anunț privind înscrierea pe listele speciale cu ocazia alegerilor pentru Parlamentul European

Potrivit art.12 alin.1 din Legea nr.33/16 ianuarie 2007 privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European (republicată cu modificările ulterioare), "cetăţenii cu drept de vot ai statelor membre ale Uniunii Europene, altele decât România, care au domiciliul sau reşedinţa în România pot face cereri de înscriere în listele electorale speciale. Aceste cereri se depun în scris la primarul localităţii de domiciliu sau de reşedinţă, însoţite de o copie a unui document de identitate valabil."

Pe această cale, Primăria Municipiului Oradea informează cetăţenii cu drept de vot ai statelor membre ale Uniunii Europene, altele decât România, care au domiciliul sau reşedinţa în România, despre dreptul legal de a se înscrie în listele electorale speciale, în baza unei cereri, anexând o copie a unui document de identitate valabil. Prin documentul de identitate valabil al alegătorului comunitar sau al persoanei eligibile comunitar se înţelege orice document eliberat de statul membru al cărui cetăţean este titularul, altul decât România şi care este considerat act de identitate în statul emitent.  

Astfel, cererea împreună cu documentele solicitate se vor depune în  perioada 18 martie 2019 - 28 martie 2019, la sediul Primăriei Municipiului Oradea - Sala Ghișeelor, la Ghișeele nr. 10 - nr. 16.

Programul de lucru al instituţiei este următorul:

LUNI: 07:30 - 18:00

MARŢI: 07:30 - 18:00

MIERCURI: 07:30 - 18:00

JOI: 07:30 - 18:00

VINERI: 07:30 - 15:30

Acest anunț îi privește pe cetăţenii cu drept de vot ai statelor membre ale Uniunii Europene, altele decât România, care au domiciliul sau reşedinţa în România.

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta