Trimite unui prieten

ANUNŢ COMPANIA DE APĂ

Vineri , 7 Decembrie 2018, 9:36

Exportă PDF - ANUNŢ COMPANIA DE APĂ Tipărește pagina - ANUNŢ COMPANIA DE APĂ Trimite unui prieten - ANUNŢ COMPANIA DE APĂ
ANUNŢ COMPANIA DE APĂ

S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că, luni 10.12.2018, datorită lucrărilor de intercalare a unei noi reţele de alimentare cu apă pe strada Republicii, lucrare executată de către antreprenorul S.C COMPLET INSTAL S.R.L furnizarea apei potabile se va întrerupe total, între orele 1000 şi 1300. Vor fi afectaţi consumatorii alimentaţi din Staţia de Hidrofor 407, cu străzile arondate acesteia: Republicii (parţial), General Gheorghe Magheru şi Louis Pasteur.

Compania de Apă roagă consumatorii să îşi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp și își cere scuze pentru inconvenientele provocate. În cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate ai apei, vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259 - 430.928 sau 0359 - 410.203.

 

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta