Trimite unui prieten

Aproape 300 de arbori au fost plantați în Oradea, în cadrul campaniei de plantări de primăvară

Marti , 15 Mai 2018, 15:16

Exportă PDF - Aproape 300 de arbori au fost plantați în Oradea, în cadrul campaniei de plantări de primăvară Tipărește pagina - Aproape 300 de arbori au fost plantați în Oradea, în cadrul campaniei de plantări de primăvară Trimite unui prieten - Aproape 300 de arbori au fost plantați în Oradea, în cadrul campaniei de plantări de primăvară
Aproape 300 de arbori au fost plantați în Oradea, în cadrul campaniei de plantări de primăvară

La sfârșitul săptămânii trecute, s-a încheiat campania de plantări de primăvară, în cadrul căreia Primăria Oradea a plantat primii 272 de arbori dintr-un total de 500 câţi vor fi plantați în acest an.

Ceilalți 228 de arbori vor fi plantați în cadrul campaniei de plantări de toamnă.

Toți arborii au îndeplinit condițiile prevăzute în caietul de sarcini, respectiv au o înălțime de 4 m, o circumferință de 24 cm și au fost prevăzuți cu balot de pământ.

Astfel, au fost plantați 178 de platani, 5 stejari și 89 de frasini, în următoarele zone ale orașului: cartierul Nufărul, B-dul Dacia, str. Secarei, str. Codrilor, Parc I.C Brătianu, str. W. Shakespeare, Piața Unirii, Parc Onisifor Ghibu, Parcare Aquaparc Nymphaea, Parc Ghioceilor, str. O. Goga, str. Feldioarei, str. Emilian Mircea Chitul, Dragoș Vodă, Parc Bălcescu, Mal Pârâul Peța, Parc Padișului, Republicii pietonal etc.

Firma de la care s-au achiziționat arborii ca urmare a procedurii  licitației este S.C Adenandra S.R.L., aceasta ocupându-se de lucrările de plantare și având obligația să îi întrețină timp de 2 ani, cât este termenul de garanție. Valoarea primei tranșe de arbori este de 282.880 lei (fără TVA).

Toate lucrările de plantare au fost executate în conformitate cu prevederile caietului de sarcini.

În continuare,  S.C Adenandra S.R.L. urmează să monteze tutori la toți arborii plantați.

Menţionăm că se află în procedură de achiziție publică un număr de 2100 de arbori, care vor fi plantați în perioada 2019 -2021.

 

 

Galeria foto - Aproape 300 de arbori au fost plantați în Oradea, în cadrul campaniei de plantări de primăvară

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta