Trimite unui prieten

APTOR a primit zeci de agenți de turism din toată România, într-o vizită de informare

Vineri , 8 Octombrie 2021, 12:09

Exportă PDF - APTOR a primit zeci de agenți de turism din toată România, într-o vizită de informare Tipărește pagina - APTOR a primit zeci de agenți de turism din toată România, într-o vizită de informare Trimite unui prieten - APTOR a primit zeci de agenți de turism din toată România, într-o vizită de informare
APTOR a primit zeci de agenți de turism din toată România, într-o vizită de informare

40 de agenți de turism din România au petrecut o zi la Oradea, în cadrul unui infotrip organizat de către Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (APTOR) în parteneriat cu Accent Travel, unul dintre cei mai mari agenți de turism din România.

Sosiţi din principalele orașe ale României - Craiova, București, Brașov, Cluj, Ploiești, Satu Mare, Bacău etc., agenții de turism au efectuat vizite de informare pentru cunoașterea orașului.

APTOR organizează astfel de evenimente cu scopul de a prezenta Oradea unui număr cât mai mare de turiști și de a atinge un spectru cât mai larg din toată România: fie că vorbim despre vacanțe de tip city-break, fie că vorbim de grupuri de turiști seniori, familii cu copii, sau companii care doresc să organizeze conferințe ori traininguri pentru angajații proprii.

În timpul vizitei, agenții de turism s-au bucurat de un tur ghidat în Piața Unirii, strada Vasile Alecsandri, Sinagoga Sion, Piața Ferdinand, Muzeul Art Nouveau Casa Darvas-La Roche, Republicii, Cetatea Oradea, Palatul Episcopal Romano-Catolic și Catedrala Romano-Catolică.

„Astfel de acțiuni sunt importante în activitatea APTOR deoarece vizitele de cunoaștere a unei destinații turistice reprezintă cheia promovării către turiști. Faptul că am putut găzdui un număr de 40 de agenți de turism din toată România în contextul actual al pandemiei ne face să fim încrezători că efectele pandemiei asupra turismului intern pot fi contracarate. Astfel de acțiuni vor fi organizate și în viitor, atât pentru agenții de turism din România, cât și pentru agenții din țările cu potențial turistic pentru destinația Oradea", a precizat Alexandru Chira, director executiv al APTOR.

 

 

Galeria foto - APTOR a primit zeci de agenți de turism din toată România, într-o vizită de informare

Situatie Covid
Consultare plan de actiune
Consultare strategie integrata
Consultare plan mobilitate
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421
Proiect Traian Vuia
Proiect Ambulator