Trimite unui prieten

Arborii periculoși din Cimitirul Rulikowski vor fi toaletați

Marti , 12 Noiembrie 2019, 9:37

Exportă PDF - Arborii periculoși din Cimitirul Rulikowski vor fi toaletați Tipărește pagina - Arborii periculoși din Cimitirul Rulikowski vor fi toaletați Trimite unui prieten - Arborii periculoși din Cimitirul Rulikowski vor fi toaletați
Arborii periculoși din Cimitirul Rulikowski vor fi toaletați

Administrația Domeniului Public (ADP) Oradea face un apel către toți orădenii care au arbori pe morminte sau lângă acestea să depună cereri de tăiere sau toaletare a acestora.

„În situația în care deținătorii de locuri de veci constată că au arbori pe morminte sau lângă acestea, precum și arbori al căror coronament este prea mare, îi rugăm să depună o cerere de toaletare sau tăiere a acestora, deoarece ei prezintă un pericol. În caz contrar, eventualele pagube produse în cazul unor furtuni violente vor fi suportate de către cei care au locurile de veci concesionate", transmite Liviu Andrica, directorul ADP Oradea.

Cererile pot fi depuse doar de către concesionarii locurilor de veci la sediul ADP Oradea, din str. Gheorghe Dima nr. 5, de luni până vineri, între orele 8:00-16:00.

Cererile vor trebui însoțite de o copie după contractul de concesionare sau după chitanță. După analizarea fiecărei solicitări în parte, vor fi identificate în teren mormintele vizate și va fi verificată starea arborilor. Dacă cererile sunt întemeiate, se va trece la toaletarea, respectiv tăierea arborilor. 

 

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2