Trimite unui prieten

ASCO reaminteşte că dosarele pentru centrele sociale CANDEO şi Dignitas se pot depune până la 28 februarie

Miercuri , 15 Februarie 2017, 15:30

Exportă PDF - ASCO reaminteşte că dosarele pentru centrele sociale CANDEO şi Dignitas se pot depune până la 28 februarie Tipărește pagina - ASCO reaminteşte că dosarele pentru centrele sociale CANDEO şi Dignitas se pot depune până la 28 februarie Trimite unui prieten - ASCO reaminteşte că dosarele pentru centrele sociale CANDEO şi Dignitas se pot depune până la 28 februarie
ASCO reaminteşte că dosarele pentru centrele sociale CANDEO şi Dignitas se pot depune până la 28 februarie

Administraţia Socială Comunitară Oradea  reamintește celor interesați că  în perioada 01.02.2017 - 28.02.2017 are loc o sesiune de depunere a solicitărilor în vederea ocupării locurilor de cazare libere din centrele sociale „Candeo" și „Dignitas", în vederea susținerii tinerilor din municipiul Oradea, care au vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, au părăsit sistemul de protecţie a copilului, nu au locuinţă şi nu dispun de mijloacele financiare necesare închirierii sau cumpărării unei locuinţe.

Centrul social cu destinaţie multifuncţională "Candeo" (cazare fete), situat în Oradea, str. Iuliu Maniu nr. 20, are o capacitate optimă pentru 36 de persoane, iar centrul social cu destinaţie multifuncţională "Dignitas" (cazare băieţi), situat în Oradea, str. Eftimie Murgu nr. 9, are o capacitate optimă pentru 28 de persoane.

Dosarele se depun  la sediul instituției - Serviciul Relații cu Publicul, şi vor conţine următoarele documente:

- carte identitate (original şi fotocopie);

- certificat de naştere (original şi fotocopie);

- acte studii (original şi fotocopie);

- dovada care să ateste faptul că a fost instituționalizată (hotărâre privind încetarea măsurii de plasament/ adeverință);

- adeverinţă de la locul de muncă;

- adeverință medicală din care să rezulte faptul că nu suferă de boli contagioase sau boli psihice;

- fotocopie card de sănătate;

- fotocopie certificat încadrare în grad de handicap, după caz.

Obiectivul specific al centrelor îl constituie aplicarea unor măsuri adecvate de prevenire a excluziunii sociale a tinerilor care părăsesc sistemul de protecţie a copilului şi de intervenţie în scopul integrării sociale şi profesionale a acestora, asigurându-le cazarea temporară și acordarea serviciilor sociale specifice, pentru o perioadă de maximum 3 ani.

În ataşament regăsiţi cererea tip.

Comentarii

Romania 100
Bugetare participativa
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Partener de cultura