Trimite unui prieten

Asociațiile de proprietari se pot adresa Primăriei Oradea pentru realizarea incintelor cu sistem electronic de acces controlat

Joi , 11 Februarie 2016, 13:06

Exportă PDF - Asociațiile de proprietari se pot adresa Primăriei Oradea pentru realizarea incintelor cu sistem electronic de acces controlat Tipărește pagina - Asociațiile de proprietari se pot adresa Primăriei Oradea pentru realizarea incintelor cu sistem electronic de acces controlat Trimite unui prieten - Asociațiile de proprietari se pot adresa Primăriei Oradea pentru realizarea incintelor cu sistem electronic de acces controlat
Asociațiile de proprietari se pot adresa Primăriei Oradea pentru realizarea incintelor cu sistem electronic de acces controlat

Începând  cu data de 1 martie 2016 întră în vigoare noul contract încheiat de către Primăria Oradea cu privire la realizarea de incinte metalice închise pentru depozitarea deșeurilor menajere care deservesc asociațiile de proprietari. Aceste incinte vor fi dotate cu 2 eurocontainere de 1,1 mc și vor avea dimensiunile 4,00 x 2,0 m.

Incintele vor fi dotate cu sistem electronic de acces controlat și cu panouri de energie solară. Fiecare apartament din cadrul asociației de proprietari va primi două cartele de acces în incintă.

Amenajarea acestor incinte va încuraja colectarea selectivă și va menține curățenia în jurul containerelor pentru precolectarea  deșeurilor, asigurând un aspect civilizat zonei.

Primăria Oradea așteaptă solicitări în scris de la asociațiile de proprietari, în vederea amenajării incintelor, urmând ca un reprezentant al municipalității să se deplaseze în teren pentru stabilirea amplasamentului împreună cu președintele asociației de proprietari.

Primăria Oradea are obligația de a realiza aceste incinte, iar asociațiile de proprietari să asigure colectarea selectivă a deșeurilor, care conform legislației în vigoare este o obligație a tuturor cetățenilor.

Până în prezent au fost realizate 608 incinte, iar Primăria Oradea își propune să amenajeze alte cca 100 de incinte în acest an, astfel ca până la finalul anului 2016 toate eurocontainerele din municipiu să fie introduse în incinte.

 

 

Galeria foto - Asociațiile de proprietari se pot adresa Primăriei Oradea pentru realizarea incintelor cu sistem electronic de acces controlat

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert