Trimite unui prieten

Ateliere de creaţie Art Nouveau pentru elevi, de 1 Iunie

Marti , 31 Mai 2016, 10:30

Exportă PDF - Ateliere de creaţie Art Nouveau pentru elevi, de 1 Iunie Tipărește pagina - Ateliere de creaţie Art Nouveau pentru elevi, de 1 Iunie Trimite unui prieten - Ateliere de creaţie Art Nouveau pentru elevi, de 1 Iunie
Ateliere de creaţie Art Nouveau pentru elevi, de 1 Iunie

Fundaţia de Protejare a Monumentelor Istorice din judeţul Bihor aşteaptă toţi copiii şi elevii, cu ocazia zilei de 1 Iunie 2016, să viziteze gratuit Turnul Primăriei Oradea şi Casa Darvas La Roche - str. Iosif Vulcan nr. 11.
Cu acest prilej, Fundaţia de Protejare a Monumentelor Istorice din judeţul Bihor organizează ateliere de creaţie pentru elevi la Casa Darvas la Roche.
Organizatorii, împreună cu profesorii Racz Ervin şi Popa Silviu de la Liceul de Artă din Oradea, graţie talentului elevilor claselor a XI-a, vor realiza în intervalul orar 10.00-14.00 activităţi care vor presupune lecţii de cunoaştere a poveştii detaliului în stilul Art Nouveau şi organizarea atelierelor de creaţie decorativă pe cutii de carton.
Activitatea are la bază informaţiile transmise prin expoziţia „Natura şi Art Nouveau" concentrate într-un caiet educaţional tipărit în 1000 de exemplare, care vor fi utile alături de alte materiale decorative.
Copii/elevii organizaţi pe grupuri sunt aşteptaţi pe strada Iosif Vulcan nr. 11 cu o cutie/grup pe care se va realiza experimentul „Natura în Art Nouveau", ca la finalul orei petrecute în atelierul de creaţie să îmbrace „haina" unei amintiri interesante, utile sau care poate să fie oferită cadou. Cele mai originale creaţii vor fi premiate de organizatori.
Programul atelierelor de creaţie - 10,00 - 14,00 - Casa Darvas La Roche. Programul de vizitare la obiectivele turistice - 10:00 - 19:00, fără participarea la activităţi.
Detaliile privind organizarea atelierelor de creaţie pe grupuri de copii/elevi se pot obţine la telefon 0731-212284, sau 0259-437000 - int. 262, persoană de contact Camelia Matei.

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2