Trimite unui prieten

Continuă lucrările de modernizare de pe strada Balogh Istvan

Miercuri , 10 Iulie 2019, 11:36

Exportă PDF - Continuă lucrările de modernizare de pe strada Balogh Istvan Tipărește pagina - Continuă lucrările de modernizare de pe strada Balogh Istvan Trimite unui prieten - Continuă lucrările de modernizare de pe strada Balogh Istvan
Continuă lucrările de modernizare de pe strada Balogh Istvan

Primăria Oradea continuă lucrările de modernizare a străzii Balogh Istvan, începute în primăvara acestui an, până în prezent fiind gata tronsonul din fața blocurilor ANL.
Strada Balogh István este situată în partea sud-vestică a municipiului Oradea, aproape de complexele comerciale, unde au fost construite recent blocuri ANL. Modernizarea străzii a fost necesară deoarece nu existau dispozitive de colectare și evacuare a apelor și nici trotuare, strada fiind necorespunzătoare pentru desfășurarea circulației în condiții normale.
Proiectul modernizării străzii Balogh István presupune lucrări de infrastructură și suprastructură la partea carosabilă, lucrări de canalizare pluvială și de semnalizare rutieră, amenajarea de parcări, trotuare, accese auto și de spații verzi.
În prezent se lucrează pe un tronson dintre blocurile ANL și magazinul Arabesque, la stadiul de balast și borduri. Pe lungimea străzii de aproximativ 630 metri se vor realiza în total 265 de locuri de parcare.
Lucrările sunt executate de asocierea de firme S.C. Drumuri Bihor S.A. (lider) - SC Proexco SRL - SC Drumasfalt SRL, urmând să fie finalizate în totalitate până la sfârșitul lunii august. Prețul contractului este de 2.005.904,15 lei fără TVA.

 

Galeria foto - Continuă lucrările de modernizare de pe strada Balogh Istvan

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2