Trimite unui prieten

Au început lucrările de plombare a străzilor afectate de sezonul rece

Joi , 7 Februarie 2019, 15:31

Exportă PDF - Au început lucrările de plombare a străzilor afectate de sezonul rece Tipărește pagina - Au început lucrările de plombare a străzilor afectate de sezonul rece Trimite unui prieten - Au început lucrările de plombare a străzilor afectate de sezonul rece
Au început lucrările de plombare a străzilor afectate de sezonul rece

Având în vedere că iarna aceasta a fost una cu multe precipitații, dar și cu temperaturi foarte scăzute, pe unele străzi din Oradea au apărut gropi, ca urmare a fenomenului de îngheț/dezgheț, dar și ca urmare a folosirii materialelor antiderapante pentru combaterea poleiului.

În aceste condiții, Direcția Tehnică din cadrul Primăriei Oradea a făcut o inventariere a străzilor pe care au apărut gropi și a emis comenzi către cele două firme care au încheiat un acord cadru cu Primăria Oradea pentru lucrări de întreținere/reparații străzi, drumuri și poduri, pentru remedierea acestora.

Astfel, începând de săptămâna trecută, de îndată ce vremea a permis acest lucru, au început lucrările de plombare a străzilor cu probleme, respectiv pe malul stâng execută lucrări S.C. Drumuri Bihor și pe malul drept S.C. Drumuri Orășenești.

Din cele 120 de străzi (modernizate, cât și nemodernizate) identificate până azi, 7 februarie, ca având gropi, au fost deja reparate 58 de străzi.

Direcția Tehnică inventariază în continuare străzile din municipiu pentru a remedia problemele care pot apărea.

 

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta