Trimite unui prieten

Avansează lucrările la parcarea supraetajată de pe strada G. Barițiu

Miercuri , 31 Martie 2021, 15:14

Exportă PDF - Avansează lucrările la parcarea supraetajată de pe strada G. Barițiu Tipărește pagina - Avansează lucrările la parcarea supraetajată de pe strada G. Barițiu Trimite unui prieten - Avansează lucrările la parcarea supraetajată de pe strada G. Barițiu
Avansează lucrările la parcarea supraetajată de pe strada G. Barițiu

Parcarea construită de Administrația Domeniului Public în incinta fostei baze sportive Voința, pe str. Academiei - George Barițiu din Oradea, începe să prindă contur. Stadiul fizic de execuție a lucrării este de aproximativ 70%.  

În aceste zile, constructorul pregătește terenul pentru turnarea ultimului planșeu, după care structura de rezistență va fi realizată în proporție de sută la sută.

În ultima perioadă, în interior s-a lucrat pe partea de instalații electrice și sanitare, precum și la compartimentările interioare. De asemenea, au fost pregătite branșamentele pentru introducerea rețelelor de apă, canalizare și energie termică.

„Lucrările sunt în grafic, stadiul fizic de realizare a acestora fiind de aproximativ 70%. Noua construcție are două corpuri de clădire, unul destinat locurilor de parcare și unul cu birouri. Vor fi disponibile 336 de locuri de parcare, dintre care 324 locuri auto, 6 locuri pentru persoanele cu dizabilități și alte 6 pentru motociclete", precizează Liviu Andrica, directorul Administrației Domeniului Public Oradea.

Construcția este structurată astfel: demisol, parter, două etaje și terasă. Parcarea va avea dublu acces, de pe str. George Barițiu și prin intermediul unui drum de legătură din str. Academiei.

Valoarea investiției este de 15,3 milioane lei, fără TVA, finanțarea lucrărilor fiind asigurată de către Administrația Domeniului Public SA Oradea. Lucrările sunt realizate de Construcții Bihor, termenul de execuție fiind luna august 2021.

 

 

Galeria foto - Avansează lucrările la parcarea supraetajată de pe strada G. Barițiu

Situatie Covid
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Nufarul1
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421