Trimite unui prieten

Biletele online vă garantează accesul la Aquaparkul Nymphaea

Miercuri , 8 Ianuarie 2020, 14:35

Exportă PDF - Biletele online vă garantează accesul la Aquaparkul Nymphaea Tipărește pagina - Biletele online vă garantează accesul la Aquaparkul Nymphaea Trimite unui prieten - Biletele online vă garantează accesul la Aquaparkul Nymphaea
Biletele online vă garantează accesul la Aquaparkul Nymphaea

Aquaparkul Nymphaea din Oradea a fost plin ochi în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Timp de 10 zile, în perioada 25 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020, Aquaparkul a funcționat cu casa închisă, stocul de bilete fiind epuizat.

Vizitatori din întreaga țară și chiar de peste hotare au ales să-și petreacă zilele libere din perioada Sărbătorilor de Iarnă în Aquaparkul Nymphaea, peste 17.000 de persoane călcând pragul unității de agrement în perioada 25 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020.

„Suntem bucuroși să vedem că tot mai mulți oaspeți vin să se relaxeze la noi și facem tot ce ne stă în putință pentru a ne ridica la așteptările lor, astfel încât să revină cu drag de fiecare dată. Le mulțumim tuturor", precizează Liviu Andrica, directorul Administrației Domeniului Public Oradea.

Având în vedere că în această perioadă există o cerere mare de bilete, iar capacitatea Aquaparkului este de doar 950 locuri în sezonul rece, Administrația Domeniului Public Oradea recomandă ca, în special în perioada weekendurilor, a vacanțelor și a sărbătorilor legale, cei care doresc să viziteze complexul să-și achiziționeze biletele anticipat pentru a avea accesul garantat.

Achiziționarea anticipată a biletelor se poate face doar online, accesând link-ul http://www.aquapark-nymphaea.ro/infopoint/achizitionare-bilete, începând cu două luni înainte și până înainte cu o zi de data dorită, la ora 21.00.

De menționat că în weekenduri, minivacanțe sau sărbători legale, sunt emise doar bilete pentru întreaga zi, iar în limita locurilor disponibile, și cele de la ora 17.00.

 

 

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2