Trimite unui prieten

Căminul internat de la Colegiul Tehnic Traian Vuia va fi reabilitat

Luni , 10 Iulie 2017, 15:33

Exportă PDF - Căminul internat de la Colegiul Tehnic Traian Vuia va fi reabilitat Tipărește pagina - Căminul internat de la Colegiul Tehnic Traian Vuia va fi reabilitat Trimite unui prieten - Căminul internat de la Colegiul Tehnic Traian Vuia va fi reabilitat
Căminul internat de la Colegiul Tehnic Traian Vuia va fi reabilitat

În ședința extraordinară a Consiliului Local care va avea loc mâine, 11 iulie, se vor supune aprobării indicatorii tehnico-economici privind reabilitarea căminului internat de la Colegiul Tehnic Traian Vuia de pe str. Constantin Brâncoveanu nr. 12 A.

Reabilitarea căminului internat a devenit o necesitate, având în vedere că clădirea nu mai corespunde din punct de vedere funcțional și nici energetic cu cerințele minime de exploatare și funcționare ale unui cămin. Modificările care se impun au în vedere readucerea imobilului la parametrii decenți de funcționare și exploatare.

Reabilitarea căminului presupune mai multe tipuri de lucrări: desfacerea de pereți interiori și recompartimentări pentru creare de grupuri sanitare în fiecare cameră, finisaje interioare și finisaje exterioare, realizarea acoperișului și a învelitorii.

Clădirea internat este constituită din parter + 2 etaje, urmând ca la finalul lucrărilor de reabilitare să dispună de 26 de camere modern utilate, însumând 104 locuri de cazare. Totodată, la parter se va amenaja o cameră care va putea fi accesată de tinerii cu dizabilități.

Valoarea estimată a lucrării este de 1.504.874, 79 lei fără TVA, iar finanțarea se va realiza din sumele alocate cu acestă destinație în bugetul Primăriei Oradea, conform HCL nr. 158/30.03.2017.

În atașement găsiți o galerie foto cu starea actuală a internatului.

Galeria foto - Căminul internat de la Colegiul Tehnic Traian Vuia va fi reabilitat

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert