Trimite unui prieten

Circulația pe strada Universității, îngreunată timp de 20 de zile

Luni , 22 Februarie 2021, 13:23

Exportă PDF - Circulația pe strada Universității, îngreunată timp de 20 de zile Tipărește pagina - Circulația pe strada Universității, îngreunată timp de 20 de zile Trimite unui prieten - Circulația pe strada Universității, îngreunată timp de 20 de zile
Circulația pe strada Universității, îngreunată timp de 20 de zile

Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier a avizat azi, 22 februarie, la solicitarea constructorului, închiderea circulației rutiere pe strada Universității pe o zonă de 50 m de la podul peste Peța spre Universitatea Oradea, timp de 20 de zile, de la 1 martie 2021. Din această cauză, se va devia circulația înainte de podul peste Peța pe breteaua străzii Făgărașului, pe malul drept al pârâului Peța, iar pe cealaltă parte a străzii Universității se va semnaliza înfundarea străzii de la sensul giratoriu de pe str. Ceyrat, propunându-se ca rută ocolitoare str. Ceyrat.

Din cauza închiderii străzii, autobuzul 14 nu va putea circula până la Cimitirul Rulikowski, astfel că acesta va efectua ultima oprire înainte de podul peste Peța.

În această perioadă se vor executa lucrări de terasamente, pregătirea infrastructurii de tramvai, montarea traverselor și a șinei 60 cu canal, turnarea dalei de beton armat și asfaltarea străzii cu racordarea la calea rutieră existentă.

 

 

Situatie Covid
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Inchiriere locuinta
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421