Trimite unui prieten

Compania de Apă oprește temporar furnizarea apei potabile pe Calea Borșului

Miercuri , 8 August 2018, 10:53

Exportă PDF - Compania de Apă oprește temporar furnizarea apei potabile pe Calea Borșului Tipărește pagina - Compania de Apă oprește temporar furnizarea apei potabile pe Calea Borșului Trimite unui prieten - Compania de Apă oprește temporar furnizarea apei potabile pe Calea Borșului
Compania de Apă oprește temporar furnizarea apei potabile pe Calea Borșului

S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că, în ziua de joi, 09.08.2018, din cauza lucrărilor de execuţie a unui nou branşament de apă pe strada Calea Borşului nr.24D, lucrare executată de către antreprenorul SC GLOBAL SERV SRL, furnizarea apei potabile se va întrerupe total, între orele 0900 şi 1600. Vor fi afectaţi consumatorii situaţi pe Calea Borşului (partea stângă), tronsonul cuprins între Restaurant Master - până la Parcul Industrial 1 Oradea.

Rugăm consumatorii să-şi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp. Compania de Apă își cere scuze pentru inconveniențele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate a apei, consumatorii sunt rugați să transmită orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259.430.928 sau 0359.410.203.

 

 

 

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta