Trimite unui prieten

Concursul pentru stabilirea brandului Oradiei nu a desemnat niciun câştigător

Luni , 16 Aprilie 2018, 10:40

Exportă PDF - Concursul pentru stabilirea brandului Oradiei nu a desemnat niciun câştigător Tipărește pagina - Concursul pentru stabilirea brandului Oradiei nu a desemnat niciun câştigător Trimite unui prieten - Concursul pentru stabilirea brandului Oradiei nu a desemnat niciun câştigător
Concursul pentru stabilirea brandului Oradiei nu a desemnat niciun câştigător

În urma concursului lansat în data de 8 februarie 2018, pentru desemnarea unui însemn grafic reprezentativ pentru municipiul Oradea, au fost primite 180 de propuneri creative, din care doar 172 au răspuns din punct de vedere formal cerințelor comunicate prin regulamentul de concurs. Peste 85% din propunerile transmise au fost realizate de persoane fizice din Romania sau străinătate, diferența fiind ale unor persoane juridice.

În urma ședințelor de jurizare și a evaluării fiecărei propuneri, nu a fost găsită niciuna care să respecte întru totul poziționarea, atributele sau celelalte prevederi ale regulamentului de concurs sau să corespundă calitativ așteptărilor juriului. În aceste condiții, premiul de 47.000 de lei nu va fi acordat niciunui participant.

Le mulțumim tuturor participanților pentru efortul și munca enormă depusă și pentru încrederea acordată. Începând cu azi, pe site-ul de concurs www.brandoradea.ro vor fi publicate toate propunerile creative care au intrat în procesul de jurizare.

 

 

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert