Conducerea Primăriei Oradea a participat la deschiderea anului școlar

Trimite unui prieten

Conducerea Primăriei Oradea a participat la deschiderea anului școlar

Luni , 11 Septembrie 2017, 14:04

Exportă PDF - Conducerea Primăriei Oradea a participat la deschiderea anului școlar Tipărește pagina - Conducerea Primăriei Oradea a participat la deschiderea anului școlar Trimite unui prieten - Conducerea Primăriei Oradea a participat la deschiderea anului școlar
Conducerea Primăriei Oradea a participat la deschiderea anului școlar

Cu ocazia deschiderii noului an școlar, primarul Ilie Bolojan a participat la festivitățile de deschidere de la Colegiul Național "Emanuil Gojdu" și de la Colegiul Național ,,Iosif Vulcan" din Oradea.

Primarul Ilie Bolojan a urat, în numele Primăriei Oradea, mult succes în noul an școlar, putere de muncă și rezultate bune tuturor elevilor.

Viceprimarul Florin Birta a participat la rândul său la festivitățile de la Liceul Don Orione, la Colegiul Național ,,Mihai Eminescu", la Liceul Teologic Baptist Emanuel și la Școala Generală "Oltea Doamna", unde le-a spus elevilor, părinților și cadrelor didactice că le dorește mult succes și cât mai multe reușite în noul an școlar.

Viceprimarul Mircea Mălan a fost prezent la momentele festive de la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu", unde le-a urat tuturor celor care au început astăzi școala, putere de muncă, sănătate și toate cele bune!

 

 

Galeria foto - Conducerea Primăriei Oradea a participat la deschiderea anului școlar

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert