Trimite unui prieten

Conducerea Primăriei Oradea a participat la deschiderea anului școlar

Luni , 11 Septembrie 2017, 14:04

Exportă PDF - Conducerea Primăriei Oradea a participat la deschiderea anului școlar Tipărește pagina - Conducerea Primăriei Oradea a participat la deschiderea anului școlar Trimite unui prieten - Conducerea Primăriei Oradea a participat la deschiderea anului școlar
Conducerea Primăriei Oradea a participat la deschiderea anului școlar

Cu ocazia deschiderii noului an școlar, primarul Ilie Bolojan a participat la festivitățile de deschidere de la Colegiul Național "Emanuil Gojdu" și de la Colegiul Național ,,Iosif Vulcan" din Oradea.

Primarul Ilie Bolojan a urat, în numele Primăriei Oradea, mult succes în noul an școlar, putere de muncă și rezultate bune tuturor elevilor.

Viceprimarul Florin Birta a participat la rândul său la festivitățile de la Liceul Don Orione, la Colegiul Național ,,Mihai Eminescu", la Liceul Teologic Baptist Emanuel și la Școala Generală "Oltea Doamna", unde le-a spus elevilor, părinților și cadrelor didactice că le dorește mult succes și cât mai multe reușite în noul an școlar.

Viceprimarul Mircea Mălan a fost prezent la momentele festive de la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu", unde le-a urat tuturor celor care au început astăzi școala, putere de muncă, sănătate și toate cele bune!

 

 

Galeria foto - Conducerea Primăriei Oradea a participat la deschiderea anului școlar

Comentarii

Romania 100
Bugetare participativa
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Partener de cultura