Trimite unui prieten

Conferința de finalizare a proiectului “Valorificarea energiei geotermale, pentru producerea agentului termic de încălzire pentru consumatorii punctului termic PT 902 cu reinjectarea apei geotermale uzate termic în zăcământ”

Luni , 20 Martie 2017, 11:32

Exportă PDF - Conferința de finalizare a proiectului “Valorificarea energiei geotermale, pentru producerea agentului termic de încălzire pentru consumatorii punctului termic PT 902 cu reinjectarea apei geotermale uzate termic în zăcământ” Tipărește pagina - Conferința de finalizare a proiectului “Valorificarea energiei geotermale, pentru producerea agentului termic de încălzire pentru consumatorii punctului termic PT 902 cu reinjectarea apei geotermale uzate termic în zăcământ” Trimite unui prieten - Conferința de finalizare a proiectului “Valorificarea energiei geotermale, pentru producerea agentului termic de încălzire pentru consumatorii punctului termic PT 902 cu reinjectarea apei geotermale uzate termic în zăcământ”
Conferința de finalizare a proiectului “Valorificarea energiei geotermale, pentru producerea agentului termic de încălzire pentru consumatorii punctului termic PT 902 cu reinjectarea apei geotermale uzate termic în zăcământ”

În data de 21.03.2017, începând cu orele 11:00, va avea loc în sala de conferințe a Hotelului Continental Forum Oradea, str. Aleea Ștrandului nr. 1, conferința de finalizare a proiectului „Valorificarea energiei geotermale, pentru producerea agentului termic de încălzire pentru consumatorii punctului termic PT 902 cu reinjectarea apei geotermale uzate termic în  zăcământ". Acest proiect vizează zona Ceyrat, zona Armatei Române și zona Universității Oradea.

Municipiul Oradea a semnat cu Administrația Fondului pentru Mediu contractul de finanțare nerambursabilă nr. 552 din 04.11.2014 în vederea implementării proiectului. Scopul proiectului a fost reprezentat de înlocuirea energiei termice provenite din cărbune pentru prepararea agentului termic de încălzire cu energie geotermală provenită de la forajul 4796 din cadrul Universității din Oradea.

Acest proiect se desfășoară în baza unui Acord de Parteneriat între Municipiul Oradea, care are rolul de Promotor de Proiect și Icelandic Geotermal Engineering din Islanda, care are rolul de Partener de proiect din partea statelor donatoare. Lucrările acestui proiect au fost realizate în baza contractului de execuție lucrări nr. 310324/02.12.2015 în valoare de 12.878.028,08 lei fără TVA, semnat între Municipiul Oradea și Asocierea formată din SC Energomontaj SA - lider de asociere și SC Foraj Sonde SA Craiova.

Bugetul total al proiectului este de 17.611.921,21 lei iar asistența financiară nerambursabilă este de 17.264.124,51 lei, fiind finanțat în proporție de 100% din cheltuielile eligibile prin Programul RO06 Energie Regenerabilă Rondine derulat prin Granturile SEE 2009-2014.

În atașament găsiți anunțul de presă.

 

Fișiere - Conferința de finalizare a proiectului “Valorificarea energiei geotermale, pentru producerea agentului termic de încălzire pentru consumatorii punctului termic PT 902 cu reinjectarea apei geotermale uzate termic în zăcământ”

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert