Trimite unui prieten

COPIII, COMUNITATEA ŞI BISERICA

Marti , 18 Aprilie 2017, 10:06

Exportă PDF - COPIII, COMUNITATEA ŞI BISERICA Tipărește pagina - COPIII, COMUNITATEA ŞI BISERICA Trimite unui prieten - COPIII, COMUNITATEA ŞI BISERICA
COPIII, COMUNITATEA ŞI BISERICA

Administraţia Socială Comunitară Oradea derulează în perioada aprilie - iunie 2017 un program pilot „Şcoală după şcoală", pentru a veni în sprijinul familiilor cu o situaţie financiară precară din Centrele de Cazare Temporară şi în special pentru  îmbunătăţirea rezultatelor şcolare ale copiilor care provin din aceste familii.

În cadrul programului se asigură copiilor activităţi de efectuare a temelor, meditaţii pentru cei care urmează să susţină examenul de capacitate şi o masă caldă pe zi.

În pragul Sărbătorii Pascale, copiii din aceste centre au avut parte de o serie de activităţi menite să-i înveţe câte puţin din semnificaţia acestei sărbători religioase.

Astfel, în Joia Mare, copiii ajutaţi de voluntari au învăţat tehnica vopsirii ouălor, aceasta reprezentând un străvechi obicei în tradiţia românească.

Cu sprijinul preotului Adrian Arvai, în Vinerea Mare, copiilor le-au fost povestite învăţături şi pilde duhovniceşti, dar și semnificaţia Sărbătorii Invierii Domnului.

ASCO mulţumește pe această cale voluntarilor şi sponsorilor care au sprijinit acest proiect.

 

 

Galeria foto - COPIII, COMUNITATEA ŞI BISERICA

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert