Trimite unui prieten

Coroana de oțel, sceptrul și mantia Regelui Ferdinand vor fi expuse la Primăria Oradea

Miercuri , 15 Mai 2019, 15:43

Exportă PDF - Coroana de oțel, sceptrul și mantia Regelui Ferdinand vor fi expuse la Primăria Oradea Tipărește pagina - Coroana de oțel, sceptrul și mantia Regelui Ferdinand vor fi expuse la Primăria Oradea Trimite unui prieten - Coroana de oțel, sceptrul și mantia Regelui Ferdinand vor fi expuse la Primăria Oradea
Coroana de oțel, sceptrul și mantia Regelui Ferdinand vor fi expuse la Primăria Oradea

Cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la vizita Regelui Ferdinand și a Reginei Maria la Oradea, Primăria Oradea a pregătit o expoziție inedită cu mantia, sceptrul și coroana de oțel a Regelui Ferdinand.

Luni, 20 mai, în sala Traian Moșoiu a Primăriei Oradea, ora 10:00, va avea loc deschiderea oficială a expoziției "Însemnele Regalității Românești", dedicată vizitei istorice la Oradea, în 23 mai 1919, a Regelui Ferdinand și a Reginei Maria.

Expoziția realizată cu sprijinul Muzeului Național de Istorie a României și a Muzeului Național Peleș va fi deschisă publicului până în 23 mai 2019, inclusiv, între orele 10:00 - 20:00. Dacă fluxul vizitatorilor va fi foarte mare, organizatorii au în vedere prelungirea orarului de vizitare.

 

Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei