Trimite unui prieten

CREȘA NR. 4 „SCUFIȚA ROȘIE” ÎȘI REDESCHIDE PORȚILE

Vineri , 18 Septembrie 2020, 9:50

Exportă PDF - CREȘA NR. 4 „SCUFIȚA ROȘIE” ÎȘI REDESCHIDE PORȚILE Tipărește pagina - CREȘA NR. 4 „SCUFIȚA ROȘIE” ÎȘI REDESCHIDE PORȚILE Trimite unui prieten - CREȘA NR. 4 „SCUFIȚA ROȘIE” ÎȘI REDESCHIDE PORȚILE
CREȘA NR. 4 „SCUFIȚA ROȘIE” ÎȘI REDESCHIDE PORȚILE

Începând cu data de 21 septembrie 2020, Creșa nr. 4 „Scufița Roșie", situată pe str. Onisifor Ghibu nr. 4, își redeschide porțile pentru copiii înscriși și admiși pentru a frecventa în anul școlar 2020-2021.

Primăria municipiului Oradea a efectuat lucrări de extindere și reabilitare a creșei, în urma cărora capacitatea acesteia a crescut cu 60 de locuri. Noul corp de clădire este prevăzut cu săli de joacă, dormitoare, baie, vestiar pentru copii, izolator, cabinet medical și este dotat cu sistem de încălzire realizat prin pardoseală, astfel micuții beneficiind de un confort termic optim.

Spațiul de recreere din zona exterioară a fost de asemenea amenajat și echipat cu jocuri interactive pentru copii și cu echipamente de joacă viu colorate pentru ca prichindeii să petreacă cât mai mult timp în aer liber.

La nivelul grupelor de creșă sunt respectate normele specifice de cubaj și particularitățile activităților destinate antepreşcolarilor, pentru ca aceștia să se dezvolte cât mai armonios din punct de vedere fizic și socio-emoțional.

Dragi părinți, având în vedere faptul că micuții dumneavoastră încep creșa în contextul pandemic existent, revenim și vă asigurăm de faptul că în toate creșele noastre se respectă regulile și procedurile impuse de legislația în vigoare, dar dorim  să subliniem faptul că responsabilitatea privind respectarea normelor de igienă ne revine tuturor.
Pentru noi cele mai importante lucruri sunt siguranța și sănătatea copiilor din creșe!

 

 

Galeria foto - CREȘA NR. 4 „SCUFIȚA ROȘIE” ÎȘI REDESCHIDE PORȚILE

Donatii spitale
Sectie de votare
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta
Reducerea birocratiei
POCA2
Revitalizarea urbana la nivelul Municipiului Oradea
Reabilitarea, restaurarea si refunctionalizarea zidurilor Cetatii Oradea
ROHU 421