Trimite unui prieten

DĂRUIM DIN INIMĂ, PRIMIM CU RECUNOŞTINŢĂ

Joi , 6 Decembrie 2018, 13:42

Exportă PDF - DĂRUIM  DIN INIMĂ, PRIMIM CU RECUNOŞTINŢĂ Tipărește pagina - DĂRUIM  DIN INIMĂ, PRIMIM CU RECUNOŞTINŢĂ Trimite unui prieten - DĂRUIM  DIN INIMĂ, PRIMIM CU RECUNOŞTINŢĂ
DĂRUIM  DIN INIMĂ, PRIMIM CU RECUNOŞTINŢĂ

Copiii din Centrul de Îngrijire de Zi din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Oradea s-au pregătit cum se cuvine să-l întâmpine pe Moş Nicolae, printr-o serie de activităţi de creaţie.

Cu sprijinul şi sub îndrumarea educatorilor lor, în atelierul propriu al centrului, au confecţionat decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă. Cei mici adoră să deseneze, să coloreze și să decupeze, iar crearea unor obiecte personalizate: felicitări, crăciuniţe, globuri, stelute, clopoţei, s-a transformat într-o adevărată provocare pentru ei.

Pentru că aceste zile de sărbătoare sunt încărcate de gânduri frumoase, copiii au dorit să le împărtăşească şi semenilor lor şi, astfel, au ales să-i colinde pe bunicii din Centrul Social Multifuncţional Rogerius II.

Dacă, până acum, ei au primit cu bucurie cadouri, de data aceasta au dăruit ei. Pe lângă obiecte confecţionate personal, copiii au oferit un minunat spectacol de colinde şi poezii, care au adus zâmbete şi aprecieri din partea celor prezenţi la eveniment, aceştia retrăind momente ale copilăriei. La rândul lor, în semn de mulţumire, elevele Lorena și Denisa Ghib, de la Școala Gimnazială nr. 11, la invitaţia dnei Mioriţa Săteanu, au susţinut un scurt recital de cântece populare.

Aceste minunate decoraţiuni de iarnă vor fi expuse şi la Târgul de Crăciun de la Celestica SRL, la invitaţia acesteia, în data de 12 decembrie 2018.

Una dintre lecţiile pe care dorim ca aceşti copii minunaţi să şi le însuşească este aceea de a învăţa să dăruiască la rândul lor, fiind mai important să dăruieşti decât să primeşti.

Oferirea unui cadou înseamnă bucuria celui care primeşte şi fericirea celui care dăruieşte!

 

Galeria foto - DĂRUIM DIN INIMĂ, PRIMIM CU RECUNOŞTINŢĂ

Centenar
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert
Guvernare transparenta