Trimite unui prieten

De azi, 13 noiembrie, se pot cumpăra bilete pentru spectacolul folcloric „România ne unește!”

Luni , 13 Noiembrie 2017, 14:03

Exportă PDF - De azi, 13 noiembrie, se pot cumpăra bilete pentru spectacolul folcloric „România ne unește!” Tipărește pagina - De azi, 13 noiembrie, se pot cumpăra bilete pentru spectacolul folcloric „România ne unește!” Trimite unui prieten - De azi, 13 noiembrie, se pot cumpăra bilete pentru spectacolul folcloric „România ne unește!”
De azi, 13 noiembrie, se pot cumpăra bilete pentru spectacolul folcloric „România ne unește!”

Așa cum a fost anunțat în cadrul conferinței de presă din data de 9 noiembrie 2017, de azi au fost puse în vânzare biletele pentru spectacolul folcloric „România ne unește!", care va avea loc în 26 noiembrie.

Spectacolul va reuni cei mai importanți artiști români ai momentului. Ansamblul folcloric „Lăutarii din Chișinău" condus de maestrul Nicolae Botgros, va acompania unii dintre cei mai iubiți și respectați artiști din România, precum Nicolae Furdui Iancu, Ionuț Fulea, Sava Negrean, Veta Biriș, Cornel Borza și Florica Zaha din zona de Bihor. Evenimentul va fi prezentat de Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii „O dată-n viaţă", difuzată de TVR.

Spectacolul va avea loc în Sala Sporturilor Antonio Alexe, începând cu ora 18:00, iar accesul se face pe bază de bilet, cu 2 ore înainte de începerea spectacolului.

Au fost scoase spre vânzare 1500 de bilete, prețul unui bilet fiind de 10 lei. Există două categorii de bilete, care, deși au același preț, sunt evidențiate prin culori diferite: 500 de locuri pe spațiul de joc, la nivelul scenei și 1000 de locuri în tribunele din stânga și din dreapta scenei. Biletele se pot achiziționa în Sala Ghișeelor din Primăria Oradea, de la punctele de casierie, de luni până joi între orele 7:30 și 18:00, iar vineri între orele 7:30 și 15:30.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Oradea prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (APTOR), în parteneriat cu Clubul Sportiv Municipal Oradea (CSM).

 

 

Romania 100
Bugetare participativa
Reabilitarea sistemului de termoficare
Chestionar CityWalk
Twitter
Camera web
Harta Oradiei
Harta intravilan
Oradea City Report
Oradea City App
MobilePay
Trafic greu
Travel
TPark
T-park SMS
AmParcat
Piste de biciclete
Reabilitarea fatadelor cladirilor din centrul istoric
Fonduri Europene
ZMO
Regio
Fundatia de protejare a monumentelor
Termo Alert