Küld tovább

Közvitán a nagyváradi köztulajdonban lévő játszóterek és szabadidős övezetek kezelésére vonatkozó szabályzat

Kedd , 3 Július 2018, 10:09

PDF - Közvitán a nagyváradi köztulajdonban lévő játszóterek és szabadidős övezetek kezelésére vonatkozó szabályzat Nyomtasd ki - Közvitán a nagyváradi köztulajdonban lévő játszóterek és szabadidős övezetek kezelésére vonatkozó szabályzat Küld tovább - Közvitán a nagyváradi köztulajdonban lévő játszóterek és szabadidős övezetek kezelésére vonatkozó szabályzat
Közvitán a nagyváradi köztulajdonban lévő játszóterek és szabadidős övezetek kezelésére vonatkozó szabályzat

A Nagyváradi Polgármesteri Hivatal a municípium köztulajdonban lévő játszóterei és szabadidős övezetei kezelésére vonatkozó szabályzat módosításáról szóló közvitára hívja Nagyvárad lakóit 2018. július 17-én, kedden, 17 órától a városháza nagytermébe. Az érdeklődők 2018. július 17-ig nyújthatnak be a témával kapcsolatos javaslatokat elektronikus formában a mircea.stejeran@oradea.ro e-mail címre vagy a városháza ügyintézési központjában.

A kapcsolódó dokumentumok a Polgármesteri Hivatal www.oradea.ro honlapján, a Közérdekű információk (Informații de interes public) - Lakossági fórumok/Közviták (Dezbateri publice) menüpont alatt tekinthetőek meg. 

Minden érdeklődőt várnak a közvitára.

 

 

Nagyvaradi utcak nyilvantartasai